[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Video boyutu : 23,5 mb süresi : 4 dk
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Video boyutu : 23,5 mb süresi : 4 dk
Hocam Bütün hava yollarını solladınız farkında değilsiniz...
Aşırı hızdan Birinci geldiniz.. tebrik ederim..
Hocam geçen canlı canlıda göstermiştiniz az bişi aklımda tuttum ama bu videoyu izledikten sonra oda gitti Allah'ıma.
Sanki Sirgebin büyük yazılışından olsa gerek...
Hocam çok özür dilerim ama ben animation'uda unuttum. halbu ki en çok öğrenmek istediğim şeydir...
Saygılar...
Hocam öncelikle Videolu sunumunuz için Teşekkürler.
Sizi takip Ederek Aşağıdaki resmi yaptım..
Sizinki kadar profesyonel olmasa bile yapmaya çalışmak başarmanın yarısıdır derim...
gayet güzel olmuş eline sağlık sadece dairelerin ovalleşmemesine dikkat etmen yeterli. ayrıca daire sayısını arttırıp yazının sadece noktalardan oluşmasını sağlamak mümkün.
Yeni videolarınızı Dört gözle bekliyorum hocam
hocam ben videoyu indirdim yalnız çalıştırdığım zaman sesi var[tık tık diye ses] yalnız görüntüsü yok neden olabilir 5 programda denedim
bilgisayarında videonun formatını (avi) oynatabilmek için gerekli olan codec eksik olabilir. ama 5 program ile oynatamadığına göre başka bir şey de olabilir. codec eksikliğinden başka bir fikrim yok malesef.Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]