-
Anne Ben Geldim..
Çocukluğunda fakirlikle yaşayan bir çocuk..İlk okulda kafasına koymuş okuyacak ve bu sefaletten kurtulacaktı.İlkokulu büyük bir başarı ile bitirdi.Ailesine adeta bir suçlu gözü ile bakıyordu çünkü onlar yüzünden fakirliği yaşıyordu.Büyüyecek ve çokk zengin olcaktı.Liseyi çokk güzel bir okulda bitirdi.Tam üniversiteye başlayacağı zaman babasını kaybetti.Bu onu fazla üzmemişti çünkü ondan öylesine nefret ediyorduki ama annesini kendi canından kanından fazla severdi anneside onu.Annesi eşinin ölümündenden sonra Ahmet'i okutmak için bir fabrikada işe başladı.Ahmet okumak için İstanbula'a gitti çok güzel bir okuldu bura. Ama onu en çok sevindiren yakında yaşayacağı bu şehirdi.Okulu bitirdi ona iş teklifleri yağmaya başladı.Bir şirkette işe başladı ona ev tutuldu.Zaman akıpı geçti yaş 45 olmuştu köyden biz zarf geldi köylülerden geliyordu bu mektup 20 yıldır göremediği köyünden ailesinden.Mektubu açtı 2 cümleyazıyordu:
'Çabuk köye gelmen lazım.Annen vefat etti.'
Bunları okuyunca gözlerinden yaşlar süzüldü nasılş olurdu bu çok sevdiği ama para için terk ettiği annesini hiç unutmayacaktı.
Köye gitti canaze çoktan kaldırılmış gömülmüştü bile artık çok yalnızdı
SESİNİ DUYURMAK İSTİYORDU SİTEMİ KENDİSİNEYDİ.Bunu nasıl yapardı?Evin eşiğinde hayal meyal kendi küçüklüğünü gördü.AĞDAKİ BALIĞI SEDİRİ ama o günlerden tek eksizk vardı oda annesi.ANNE BEN GELDİM DİZLERİN DURUYORMU BAŞIMI KOYACAK ANNE BEN GELDİM OĞLUN HAYIRSIZIN.....
-
çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık
-
Gerçekten Anlamlı Bir Paylaşım Olmuş ! Tşkkler !
-
-
etkıleyıcı paylaşım tşkler.!