Windows 3.1 Ağ Kurulumu [Resimli Anlatım]
Windows 3.11 versiyonunda olduğu gibi Win 3.1 versiyonunda bir ağ desteği bulunmuyor. Aslına bakarsanız W3.1 bir işletim sistemi bile değildi... Ancak W3.1'de dos'taki ağ sürücüleri ile ağa bağlanmak mümkündür. 1. Adım Microsoft Network Client for MS-DOS'u yükleyin. 2. Adım Windows 3.1'i bu DOS sürücülerini kullanacak şekilde ayarlayalım. DOS-Client disketinde README.TXT dosyasına bakarsak: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Windows 3.x'i "LanManager 2.1" için ayarlamamız tavsiye ediliyor. Windows Setup'ı başlatalım: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Options / Change System Settings: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] "Microsoft LAN Manager 2.1" [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sizden W3.1'in disketlerini isteyecek ve restart edecektir. Ağ bağlantısını FileManager içinden yapacağız. menu: Disk / Network-Connections... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Artık ağ üstündeki bu sürücüyü kullanabiliriz.