Ve tekrar gitti, ve tekrar sustu
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Çok sevdim onu.. Tertemiz sevdim.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Adının anlamına mıhladım yüreğimi.. Onun adına astım. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok sevdim onu..
Adam akıllı bekledim beklemekse.. Sabretmekse, insana yakışmazdı benim sabrım.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Canım yandı, ne tatlı dedim verdiği acı.. Doyulmaz hazları taddırırken bana kendimde değildimki tadına varayım.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Hep hak verdim, her zaman yarın anlıcak dedim acele etme.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Geliyorum dedi kendimi bile kovdum yanımdan yabancılık çekmesin diye.. Gelmedi, kovdugum bende gelmedi geri.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Seviyorum dedi nefessiz kaldım..
Dünyanın bütün dillerinde duydum dediğini..
Dünyanın bütün dillerinde gıkım çıkmadı.. Kala kaldım.. En yerinde duramayan durağanlığı taddım.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sonra sustu.. Haftalarca duyamadım bir hecesini.. Aramadı sormadı.. Aradım.. Sordum.. Cevabı sustu.. Duydum.. Şiir: Kahraman Tazeoğlu