Resimlerin kenarını kıvırma...
* Ctrl-N ile temiz bir sayfa açın...
* Hangi resmin kenarını kıvıracaksanız basılı tutup corel ana sayfasına bırakın
* Daha sonra resmin üzerine 1 kez tıklayın ve
* Bitmaps >> 3D efects >> Page Curl... diyin ve
* Ordan dilediğiniz kadar eğip bükün ok dediğinizde oLay bitmiştir..
yandaki menu 'den basic shapes >basic shapes>peefest shapes var, böyle sayfanın ucu kıvrık bir görüntüde şekil yani. onu seçip istediğin büyüklükte bir kıvrık sayfa yapman buna sonra istdiğin gibi formlar vermen mümkün.bir de resimle göstereyim.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2. kıvrık yağıt yapımı ise, gerçi bu herşeye kıvrılmış görüntüsü vermek için kullanılan bir teknik,sadece kare yuvarlak v.s. değil, istediğin bir resime de bu görüntüyü verebilmen için ise;
üstteki menulerde bitmaps> convert to bitmap(yani kullanacağın nesneyi ilkönce seçip onu bitmap olarak çeviriyoruz.> 3D effect > page curl
sonra da oradaki değerlerle oynayarak kıvrıklığın oranını rengini ayarlamak mümkün. bunu da resimle anlatacak olursak;
Alıntıdır............:1:
bende yapıyorum ama bu resimler alıntıdır dersini buldum koyim dedim...
kolay gelsin... :)
ben bunu çok seviyorum ya...:4: