kamyon arkası ergenekoncu yazıları
*Ergenekoncusun dediler[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] iktidarı vermediler
*Rampaların ustasıyım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] 1 Numara'nın hastasıyım.
*Ergenekon dediğin nedir ki gülüm[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ben senin için Gladyo'yu bile göze almışım
*Nalet olsun içimdeki çete sevgisine
*Hatalıysam Silivri'de görüşelim
*Yakamoz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sarıkız[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ayışığı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] darbeden mi geliyon tugayın yakışığı
*Kazancımız bilek zoru[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Allahım sen bizi 13. dalgadan koru!
*Dalga dalga geldiler[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bizlen dalga geçtiler
*Sen kaçıncı dalgadansın arkadaş?
*Yiğit kavgasız[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ergenekon dalgasız olmaz
*Nazar etme ne olur[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çalış senin de iddianamen olur
*Elimdeki keleş[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] belimdeki mermiler kadar yakınsın bana Jitemlim
*Yollar gidişime[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kızlar bomba atışıma hasta.
*Kamyoncu lokantası değil cezaevi yemekhanesi
*Eylemde seçiciysem günahım ne?
*Perinçek de sollardı
*Silivri yollarında değil[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] senin kollarında öleyim.
*O şimdi hapiste…
*Tehlikeli araç
*1 Numara sağolsun
*Darbelerin ustasıyım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] GATA'nın hastasıyım.
*Haberal'dan haber geldi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Güniz Sokak kederlendi
*Demirel'in hastasıyım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] provokasyonun ustasıyım.
*Gaz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] fren[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] şanzıman; cephanesiz halim duman
*En hakiki mürşit[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] turşucu Hurşit
*Aramasın gözler onu[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] o şimdi tutuklu
*Özkan[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Haberal[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Perinçek; yine efkarlandın bi fırt çek
*Sen sus[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] eylemin konuşsun
*Ömür biter[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] saklanan cephaneler bitmez...
*Haki renklim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kızıl bayraklım
*Bombayı atarım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] gerekirse yatarım
*Darbemi yaparım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Paşa Paşa yatarım
*Bir kavanoz reçel[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] gülüm mapusluk da geçer
*Torpidonda silah yoksa güzelim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] fark etmez bombayla da işi hallederim.
*İktidar dediğin taktın mı kola[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çaktın mı iplere yapışmalı!
*Dünya dikenli bir hayat[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] hep Ergenekoncularda mı kabahat ?
*Duanla mı yaşadım ki[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] iddianla öleceğim?
*Şoför molasız[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] darbe medyasız olmaz
*Adrese gerek yok[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Türkiye bizi tanır
*Yoksa sende bi numara yok mu be 1 Numara ?
*Varsa yalanım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] asit kuyularında yanayım
*Miras değil örgüt parası
*Dalgalandım da duruldum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] 12. dalgada vuruldum!
*İstedim vermediler[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sen Ergenekoncusun dediler
*Tek rakibim RTE!
*Ergenekon dalga dalga[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] benim radyom kısa dalga
*Ergenekon dalgalandı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bilmem nasıl algılandı
*Her kızda resmim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] her savcıda ismim vardır
*Ergenekon ETÖ ETÖ[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] konuşuyor öte öte!
*Gayduru Gubbak Cemile[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bunları okumadan geçme; sonra demedi deme
*Silivride yer yoksa güzelim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ben İmralıya giderim.
*Ergenekon gidişime[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Hurşit duruşuma hasta
*Burma burma bıyıklarım 12.Dalgada ayıklarım.
*Burs istedim vermediler[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sen darbecisin dediler.
*Ömür biter dalga bitmez.
*Önünü görmeden sollama[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Hurşite acı haber yollama.
(Not:Bu Konu Ağlanacak Halimize Gülmek İçin Mizahi Amaçlıdır)
alıntıdır