-
patRon ve sekReteR xD
Soğuk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar.
Kulübede bir yatak[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yatağı sekreterine verir:
- "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatağına yatar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sekreterinin sesini duyar:
- "Efendim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ben çok üşüyorum."
Adam fermuarı açar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]uyku tulumundan çıkar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir battaniye alıp kadının üzerine örter[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tekrar uyku tulumuna girer[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:
- "Efendim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ben hala çok üşüyorum."
Adam yine fermuarı indirir[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tulumdan çıkar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar:
- "Ben yine çoooook üşüyorum".
Adam yattığı yerden:
- "Bir fikrim var." der[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- "Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] istersen evliymişiz gibi davranabiliriz."
Genc kadın kıkırdar:
- "Tamam[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bana göre hava hoş." Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır:
- "ÖYlEYSE KAlK VE KAHROlASI BATTANİYEYİ KENDİN Al!!!!!"
-
:):):) gerçekten harika bi paylaşım, kadında ne şok olmuştur şimdi
-
hehe GüzeLmiş .... :D:D:D:D
-
demek evli gibi davramak bile, insanda böyle etki yapıyor. Erkek Kadına bağırır. Kadın evin hizmetçisidir. Bu mantıkla yazılmış bir fıkra.
hoş :)
-
güzel bir fıkra sağoalsın.....:8:
-
-
Adam hemende havalara girmiş bakasana :) sapş güzeldi
-
Gerçektende Heme hAvaLanmış ... :D