Ben Seni Sevmedim Ki Hiç[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Koca bakışlı, dipsiz kuyu gözlerini sevmedim hiç
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Hayır![Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Narin ellerin değildi, beni sana kilitleyen
O uzun parmaklar olamaz, [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]hayır![Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Mühür gibi ellerime düşen...
Akşam serininde, saçaklarında uyumayı da
O odalar aydınlatan billur gülümsemeni de sevmedim hiç
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Hayır![Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hiç boğulmadım deryalarında,
Hiç fırtınalardan saklanmadım sığınaklarında,
Hiç dinlenmedim avuçlarında
Ben seni sevmedim ki hiç!
Ben, seni değil,
Bu bedenin içine hapsolan, ela ruhunu sevdim.
Ben seninle, ruhuna dokunabilmek için seviştim…
Siirtliler Board
Müzikli Şiir Sesli Şiir Müzikli Şiirler Sesli şiirler Fon Müzikli Şiir