Stresli Astroloktan Burç Yorumları...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] koç 21 mart - 20 nisan sabırsız koç : Pratikliğiniz işe yarayacak Her ne kadar her olayda ‘ben var ya ben’ demenizden hiç hoşlanmasam da pratikliğiniz karşısında şapkamı çıkarır[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kuru temizlemeciye gönderirim. Bu pratikliğiniz bu hafta içinde epeyce işe yarayacak. Zira evinize rezervasyonsuz iftara gelen konuklarınız olabilir bu hafta. Eee misafir her zaman bulduğunu yiyecek değil ya! Hadi bakalım maharetinizi gösterin ve yine isterseniz ‘ben var ya ben’ deyin. Bu kez serbestsiniz. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] boğa 21 nisan - 20 mayıs uyuşuk boğa Bildiğiniz astrologlara benzememSağda solda yıldızlara bakarak uyduruk aforizmalar dizen ve gelecek okuma iddiasında bulunan astrologlardan olmadığımı size kaç kere söyleyeceğim kardeşim. Benden öyle abuk sabuk yorumlar bekliyorsanız yanmışsınız. O yorumlara ben bile inanmam zira. Şimdi kafamın tasını attırmayın da paşa paşa derslerinize çalışmaya başlayın. Okullar açıldı ama hâlâ tatil alışkanlıklarınızdan vazgeçmediniz. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ikizler 21 mayıs - 21 haziran dedikoducu ikizler Big bang[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] dank! ‘Büyük Patlama’ tezinin uygulanmasına Cern’de başlandı. Geleceğimiz karanlık mı demeliyim bilmiyorum. Bu patlamadan nasıl etkileneceğinizi de bilmiyorum. Eğer deneyin sonucunda dünyanın dengesi bozulursa sizin ruhsal dengeniz nasıl şekil alır bilmiyorum. Ama en azından hayatta boş boş konuştuğunuzu hatırlar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] belki bazı şeyler kafanıza ‘dank’ eder [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yengeç 22 haziran - 22 temmuz sarsak yengeç Hilton’a göz mü koymuştunuz? Olmayacak hayaller peşinde koştuğunuzun farkında mısınız? Bedavacılığa bu kadar yatkın başka burç tanımadım. Her salatalığa tuz yetiştirme huyunuzdan vazgeçseniz de biraz çalışsanız nasıl olur? En son Hilton’u alıp bahçesine rezidans yapma projeniz olduğunu duydum. Bu kadar süpersonik zekaya emin olun Paris Hilton bile sahip değildir. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] aslan 23 temmuz - 23 ağustos kabadayı aslan Uslu uslu oturun Her şeyi kendiniz yönetme konusunda özel olarak görevlendirildiğinizi mi düşünüyorsunuz bilemem ama birazcık olayları akışına bırakıp[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] deveyi yokuşa sürme huyunuzdan vazgeçseniz iyi olacak. Bu hafta yine bildik tavırlarınızı sürdürmeye meyyalsiniz. Lakin başınıza olmadık işler gelirse şaşırmam. For example iftar saatinde trafiğe yakalanabilir ve iftarınızı bir çadırda açabilirsiniz. İyi de olur valla… [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] başak 24 ağustos - 23 eylül kuruntulu başak Endişe başladı Evrenin değişimine yol açacağı söylenen ‘Büyük Hadron Çarpıştırıcısı’ için düğmeye basıldı. Eminim ki her olayı komplo teorisiyle ele alan bir burç olarak epeyce kaygılı vaziyettesiniz. Vasiyetinizi bile hazır ettiğinizi düşünüyorum. Bu konuda sizden tek bir isteğim var. Evren değişir mi değişmez mi bilemem ama siz şu kafanızı değiştirseniz tam süper olur. Yoksa kafanızı terazi burçlarıyla tokuşturacağım ha! [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] terazi 24 eylül - 23 ekim dengesiz terazi Af kapıda[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] siz neredesiniz? Şans yine kapıyı çaldı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] üniversite affı için tasarı hazırlanmış. Ne alaka mı diyorsunuz? Yaptığım araştırmalara göre af bekleyen binlerce öğrencinin çoğunluğu sizin burcunuza mensup. Hiçbir şeyi zamanında yapmayan siz değerli öğrenci kardeşlerimin bu fırsatı kaçırmamasını dilerim. Ama sadece diliyorum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çünkü biliyorum ki sonuçta değişen yine bir şey olmayacak. Bu kez de diğer affı bekleyeceksiniz [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] akrep 24 ekim - 22 kasım zehirli akrep Discomgoogolation olmayın Teknoloji meraklısı bir burç olarak dikkat edin[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] envai çeşit hastalığa maruz kalabilirsiniz. Mesela internete bağlanamadığı için ihtiyaç duyulan sorulara yanıt bulamayanlar discomgoogolation denilen bir sendrom yaşıyorlarmış. Online olunamadığı zaman yaşanan bu sendrom hayal kırıklığına ve strese yol açıyormuş. Buyurun buradan yakın[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sakın ola teknolojiyi abartmayın. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yay 23 kasım - 21 aralık palavracı yay Alın size reçeteAnladık tempoyu seviyorsunuz ve hızlı yaşamak sizin için bir yaşam felsefesi. Size üç öğünlük bir reçete sunuyorum. Oruçlu iken günde iki kez aç karnına beş dakika boyunca tepetaklak durun. İş yoğunluğunu abartın ve üzerinize vazife olmayan işler konusunda da uzmanlaşın. Sonra da akşamları yatmadan önce bol acılı şalgam için! Sonuç mu? Gece yarısı kaldırıldığınız hastanede doktor emin olun size iki hafta istirahat verecektir. Ohh! [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] oğlak 22 aralık - 20 ocak dikkafalı oğlak Gidişat süper Bugünlerde tırnaklarınızı dişinizle koparıp pencereden dışarıya tükürme refleksleriniz ön planda. Naçizane tavsiyem işi biraz abartıp saçlarınızı yolarak onu da pencereden aşağı savurmanızdır. Bir de şu bi haftadır ayağınızda olan çorapları bu hafta giymeseniz nasıl olur? Kokusu buraya kadar ulaştı… [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kova 21 ocak - 19 şubat terelelli kova Kültür mantarı mevsimi başladı Hah tam mevsimi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sizin sezon açıldı. Sosyal ve kültürel etkinlikler başladı. Entelektüel kişiliğinizi formda tutacağım diye en kalın kitapları taşımaktan eklemlerinizin ağrıdığı yetmiyormuş gibi şimdi de çok vaktiniz varmış gibi sergi sergi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] konferans konferans gezip ayaklarınıza kara sular indireceksiniz öyle mi? Ne diyeyim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Allah kolaylık versin de kendinizi fazla kaptırıp da kültür mantarı gibi şişmeyesiniz sakın. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] balık 20 şubat - 20 mart sefil balık Bayat balık Amerika başkan adayı Obama sizden mi bahsediyor bilemem ama geçen gün ‘Bayat balığı bir parça kağıda sarıp adına da değişim diyebilirsiniz. O balık yine de kokacaktır.’ dedi ya koptum ben. Benim sizin için söyleyeceğim cümleleri o kampanyasında kullandı. Kelimenin tam anlamıyla bu haldesiniz. En iyisi sizi ve hayata dair eşsiz fikirlerinizi salamura yapmak. Hem kış mevsimine de hazırlık olur ne güzel. __________________