-
SeVgİlİyE MeKtUp
SEVGİLİYE
İnsan vardır, bir kez girince hayatımıza yerleri bellidir.
Gülüm her zamankinden çok farklı bir mektup okuyacaksın belki biraz şaşıracaksın
Ama bu şaşkınlığın fazla süreceğini sanmıyorum senin gibi duyarlı bir insanın sevgiyle aşk arasındaki farkı anlamaması beklenemez
Biz yaşam dediğimiz sürecin en önemli gerçeğini biliyoruz.
Gerçek olan şu ki sevgiyi bilmeyen yaratıkların aşkı bilmeleri de beklenemez
Aşkta sürekli bir keşfetme vardır çözümleme vardır. Sevenler bu gerçeğin emekçisi olabildiler mi?
İnsanlar yani bizler sizler bir nesneyi bir şeyi elde edince eski önemi kalmamakta ama aşkta damı böyle bu onun içindemi geçerli
Emanet can taşıyoruz ömür bir anda bite bilir ve sevgili yok ola bilir bu korkularla sevmek seni güzel beklide sen sin diyedir herkes için bir sen vardır benim içinde tek sensin.
Sevdiğimize gönlümüzü veririz bu bizim insan yanımızdır sevgili böyle bir inceliği anlayamıyorsa kaçınılmaz bicimde bunu belli edecektir.
Aşk vazgeçilmezliklerle başlar emekle gelişir karşılıklı anlayış ve hoş görüyle geleceği kavrar.
Bana yaşama sevinci vermek, senin için anlıktır. Bir sözün yeter bana beklide benim yaşam boyu bekleyeceğim sonsuz şölen senin için yalnızca bu kadar kısa sürede masallarda gerçeğe dönüşür sevdiğim.
Ondandır aşkın bir ateş kulesi gibi içine düştüğün o günden beri döne döne yanarım da sana sana yürümekten yinede vazgeçmem.
Yollar yürümek yollarda seni yürümek sana yürümek her akşam bastığında kentin kaldırımlarına.
Seni aramak bütünlemek için içimdeki seninle suretini.
Tatmak için bir ömür boyu.
SANA YAZIYORUM
Biz ne çok paylaştık. Her bir paylaşım benim için çok anlamlı ve kutsaldı. Yaşam öyle tuhaf bir denklem ki çözmeye çalıştıkça yeni bilinmeyenlerle nasıl bunalıyorum sonrası hayalindir.
Ve artık sensin beynime ilmek ilmek işlediğim görüntülerde hayalle gerçek arası yakınlıklardasın.
Bense yaşama ilişkin anlamlı yanılgıları yaşandığı süreçte seni bulmakla yitirmek arası zamanlardayım./
Sesini sesimle seni kendimle bütünleyip aşkı yaşıyorum sensiz seni yaşıyorum.
Bu aşkın kahrıyla bilinmez zamanlarda kendime kaldığımda bunları yazmışım günlüğüme susamazdım sevdiğim beni anlamalısın.
Çocukluğumuzda birçok gece yeniden anlatılmasını istediğimiz masallarımız odlumu bizim unuttum.
Şimdi gerçekle masalın yaşam sürecinde aynı göründüğü mevsimler yaşıyorum .
Katran karası gecede ışığa yürüyen yolcu gibiyim yokluğun bir ıslık gibi dudaklarımda adını besteliyorum sessizliğe inat.
Ellerim seni hiç bilmedi belki ondandır üşüyorum.
SANA İHANET OLUR DİYEDİR SENİN DIŞINDA BİLDİĞİM NE VARSA UNUTUYORUM:
Buna en çok senin hakkın var
Bu ülkenin insanıyım ben Türkiye kokar saclarım bitikmiş hüzünler taşırım yüzümde
Uzaklara dalıp gidince kaç kişiye çoğalırım kim? Anlar beni?
Efsane sevdalar taşırım ben ölümüne zorlamalarda bile beynimde aşk adına düğümlenmiş haksızlıkları kimseye anlatamam./
En çok konuşmam gereken zamanlarda neden hep sustum dersin?
YAŞAMAK HANGİ ÇELİŞKİLERE İNAT VAR OLMAYI BİLMEKTİ?
Sen aşkı biliyorsun. Karşılıksız kalırsa sevenin nasıl yıprandığını örneğin.
Umut tükenince yaşamla ölüm arasındaki en ince çizgide sevgiliye sesnelişleri duvarları delip gecen bakışların neden hep sevgiliyi aradığını…
Ben kaç zamandır seni bekliyorum. Bir gün ışıyacak onu hiç sevilmediği kadar çok seveceğim diyordum.
GÖNÜL CANI YENDİ ÇÜNKÜ SENİ SEVDİ CAN DİRENDİ İÇİNDE SENİ TAŞIRKEN CARESİZDİ; DİRENDİ.
SEN PATLAMALARLA ÜRETİYORDUN KENDİNİ GÖNÜL KENDİNİ ÜRETİYORDU
CAN KORUMASIZ BİR DALDI KIRILACAKTI KIRILDI GÖNÜL KAZANDI.
GEL SEVDİĞİM UZAT ELİNİ BANA GÜNÜ GELDİĞİNDE GEREKİRSE SENİN İCİN GÖZÜMÜ KIRPMADAN NASIL CAN VERECEĞİMİ GÖRDÜĞÜNDE AĞLAMA AMA SEN HİÇ AĞLAMA.
(VAROLDUĞUM KADAR VAR OLDUĞUN KADAR GERCEKTİR Kİ SENİ SEVİYORUM