Simdi herkes forumdan bir isim verecek ve alttaki "bir tek kelime" ile o üye hakkinda yorum yapacak.
Kuralimiz belli ,sadece bir kelime [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Simdi herkes forumdan bir isim verecek ve alttaki "bir tek kelime" ile o üye hakkinda yorum yapacak.
Kuralimiz belli ,sadece bir kelime [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
isim vermemişin ben başlım ama...
rohan....:1:
serserim iyi kalpli
tşkrler.. ;)
Adßlu4you dost canlısı
Alıntı:
Simdi herkes forumdan bir isim verecek ve alttaki "bir tek kelime" ile o üye hakkinda yorum yapacak
konu başlığı bu ama yalnış oynamıyormusnuz oyunu üsttekinin verdiği isme yorum yapılcak diyor sonra alttaki yorumdan sonra isim vercek..:17:
yanlış anlaşılmış evet..bir üye ismi ve alttaki verilen ismi verilen üye hakkında tek kelimelik yorum yapıcak..işyerinde konulan bir konuydu dikkatsizliğim için özür dilerim arkadaşlardan.konu zaten kitlenmiş ama ben birkez daha kuralına göre denemeyi isterim. saygılar..
ilk başlayayım katılımlarınızı bekliyorum..SOSYETE
sıcak kanlı...
RoHaN..
Karışmak gibi oLmasın ama forum oyunLarı yasak biLdiğim kadarıyLa..
Neyse biz devam edeLim, kiLitLenirse zaten yazamayacağız..:D
Rohan - admin..:D
nesta_34
yasak olup olmadıgnı bilmiorm valla o konuda yorum yapamıcam... ((aslında bu oyundan çok sitedekiler hakkında ufak bilgiler gibi bişi oluyo)) neyse..
nesta_34 dedin
paylaşımlarına hayran oldugum abim..
DeRBeDeR..