Haftanın Konuğu: !.SaWuRaNLıM.! (benim aşkım :))
Yine bir haftanın konuğunda daha birLikteyiz sevgiLi forum üyeLeri... BaşLıktan da görüLdüğü gibi bu haftanın konuğu !.SaWuRaNLıM.! :) ....HoşgeLdin birtanem.... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] DeğerLi konuğumuzu sitemizin özeL uçağıyLa buLunduğu yerden aLıyoruz.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Uzunca bir yoLcuLuğun ardından nihayet yaLımıza geLdik...:) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Burası da misafirimizi ağırLayacağımız odamız... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] YaLımıza sabah uLaştığımız için misafirimize kahvaLtı hazırLıkLarına başLanıyor.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Daha sonra da yemekLer geLiyor.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] İkramLarımız oLmazsa oLmazımız çay iLe devam ediyor..:) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Aşkım bak gönLüm razı oLmadı kuru kuru çay içmene sana özeL kurabiyeLer yaptırdım.. Değerimi biL..:D [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Son oLarak sana dondurma ikram etmek istiyorum.. Kimseye yapmadım bunLarı...:D [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Artık soruLarımıza başLayabiLiriz... KoLay geLsin canım...:)