Üniversite mezunu olmanın gerçekten önemli olduğunu ve yaşantınıza katkısı olduğunu düşünüyor musunuz?
Printable View
Üniversite mezunu olmanın gerçekten önemli olduğunu ve yaşantınıza katkısı olduğunu düşünüyor musunuz?
Sadece hayır desem yeterli bence.
hayır sadece okudum diyorsun fakat kimse iş vermiyor deneyim warmı diye soruyorlar
okudunmu demiyorlar 1 senedir işsizim....:15::17:
hangi bölüm olduğuna göre değişir. geçenlerde başbakan da söyledi zaten. üniversite okumak mutlaka iş bulmak anlamına gelmiyor diye.
bence genç arkadaşlarımız üniversiteyi bitirdikten sonra "iş yok" demek yerine üniversiye girmeden önce "hangi bölümü okursam işsiz kalmam" demeli ve bu doğrultuda üniversite sınavına hazırlanmalı veya iş bulacağı alanlara yönelmeli. mesela hala ziraat fakültesine gidenleri anlayamıyorum çünkü bu sene M. E. Bakanı'nın söylediğine göre ülkedeki zirrat mühendisi açığı neredeyse sıfır fakat her sene yüzlerce insan bu ve buna benzer fakültelerden mezun olup işsizler ordusuna katılıyor.
liseyi meslek okudum o zamanlar bilemzdim işsiz kalcağımı ama ben :D
ablam bnde meslek lisesi okuorm şuanda ama her meslek lisesi okuyan işsiz kalcak anlamına gelmeski bölümüne göre değişiyor bence :17: sen hngi bölümden mezun oldun_?Alıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]