-
işte böyle..
Bugün yine yüreğim sana hasret Hani gözlerin dolar Yavaş yavaş acırya boğazın Hani tutamazsın ya kendini [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İçinde bir şeyler birikir Durduramazsın yüreğini İşte şimdi öyleyim Seni düşünürken [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ağlayamıyorum, canım acıyo Ve kendimi tutamıyorum Çıkmak istiyorum yükseklere Bağırmak istiyorum olmuyo [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] İçmek istiyorum o hiç olmuyo Arada bir avutuyorum kendimi Diyorum o da beni düşünüyodur şimdi Belki de üzülüyodur böyle olmasına [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ama üzülmene katlanamam Gerçi senden gelen de dert değil ya Benim için asıl mutluluk bu Sensizliğe alışmak lazım artık Gece yarıları sonbahar poyrazında Sokak sokak dolaşıp unutmak lazım. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Orhan Toprak
-
şiir okumayalı uzun zaman olmuştu...
-
Bazen Sokağına damlamak istiyorum.
Gündüz, gece farketmez...
Sonra Bağırmak istiyorum.
Ne olur çık pencereye
Sana söyleyeceklerim var.
Sende beni düşünüyorsun.
Sende beni özlüyorsun.
Kalbin de hâlâ durur yaralar.
Bilirim Yüreğin susmaz aşka.
Sende şiirler yazıyorsun biliyorum.
Bana yazılmıyorsa da o mısralar.
Beni düşünürek yazdığını biliyorum.
Konuşmak istiyorsun bazen
Ama kilit vurduğun dudakları açamıyorsun.
Şiirle cevaplamak istedim konuyu.
Çok teşekkür ederim Sevdayelleri.
fevkalade güzel bir paylaşım olmuş.
-
teşekkür ederim.beğenmenize sevindim