-
Altın Kaplama BMW M5.
Bugünlerde Moskova sokaklarında zaman zaman görülen bu BMW[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] şok etkisi yapıyor. Çünkü bu BMW tamamen altın kaplama. Moskovalılar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] daha önce de altın kaplama Porsche'yi görmüştü. Ama o artık yok. Çünkü sahibi[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] keyfini ancak birkaç ay çıkarabildi. Araba güpegündüz bir otoparktan çalındı ve polise göre parça parça edilip satıldı.
İsminin açıklanmasını istemeyen "altın BMW"nin sahibi de bir Rus gazetesine konuştu ve "Ben bir BMW tutkunuyum. Zaten bütün iş hayatımı en hızlı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] en güzel BMW'ye sahip olmak için kurmuştum. Şimdi istediğim BMW'yi alabiliyorum. Ama farklı da olmalı. İşte bu yüzden BMW'yi altınla kaplattırdım. Özel bir çalışma oldu. 19 kilo altın kullanıldı" dedi.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]