[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ömrümde şirvana birkez tek gittim harap olsada öle bi kale olduğunu bilsem gezmeye giderdim neyse bi dahaki sefere inşallah ziyarete giderim orayı TEŞEKKÜR
yav binlerce kez gittim şirvana ilk defa duyuyorum ve sayende görüyorum bu kaleyi bu gidişimde yakınlardaysa bakmaya gidecem yanı başımızı bilmiyoruz paylaşımdan ötürü teşekküeler
buranın adı tam olarak Şirvan mı, Şirve mi? Bu arada Hasankeyf Kalesi ni gerçekten görmeyi çok istiyorum..
haftaya arkadaşlar gidecek bende müsait olursam onlarla olacam muhtemelen bir çok resim ve vidyoyla dönerler sitede paylaşıma sunulur
Yanlış hatırlamıyorsam bu kareyi 2005 yılında tarım il müdürlüğünün düzenlediği Şirvan incekaya köyü gezisinde ben çekmiştim... kalenin adı " kormas kalesi" ve Siirtli basın arkadaşlarımla oraya geziye gitmiştik alabalık yamiştik doyasıya...
Eğer ki sizde İnce kaya köyüne gitmek ve Alabalık yemek istiyorsanız geç kalmayın derim.
Şirvan yolu istikametinde bulunan İncekaya köyü ve alabalık tesisleri gerçekten görülmeye ve gezmeye değer...