[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-Ağlamak istiyordum çökerek dev bir çınar ağacının dibine ve yaslayarak sırtımı gövdesine[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kalkan misali beni bütün kötülerden[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kötülüklerden[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sensizliğimden yalnızca o korusun diye.
-Aklımda sen[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] aklımda firari bakışların [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]hırçınca okşayışı saçlarımda hala parmaklarının ve gök kubbe de puslu bir asuman tanıklık ediyor kırmızı sevişmelerimize.Nasıl özledim seni cannn. Keşke şimdi yanımda olsaydın da dokunabilseydin ellerime ve de o buz mavilerle bakabilseydin gözlerime. Ne çok özlemişim bilir misin yarrr. Offf dönmece bir haldeyim kendi eksenimde tıpkı semazenler misali ben benim raksımda salınırken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] düşüyorum öylece gölgeme.
Gelip geçiyorsun her daim bakışlarımın o hüzünlü tualinden. Sonra bir an kadar kısa sürüyor kalmaların[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]konaklıyorsun ben de öyle az bir zaman.Bedenimde[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]tenimde[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]ruhum da sen. Ne çok dur gitme diyesim geliyor sana ve atılmak kollarına [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]içimden geçenleri keşke anlatabilseydim daha kaybetmeden önce.Daha ayrılıklar yürek kapıma gelmeden önce...
Mamafih her seferinde kendimle restleşmelerdeyim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]gururum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] gururuma galip gelecek ya işte bundandır delikanlım ben mutluluğu asla yakalayamadım.O’ysa ki tek hayalim ve de ulaşılmaz gerçeğimdi seninle yaşamak aşkı..sevmeleri.
O ilk ışıkların hüzmeleri ile kollarında güne selam vermeler nasılda içimi acıtıyor şimdilerde.
Tanrım ne çok özlüyorum...
Sensizliğin rıhtımındayım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] denizi soluyorum. İyot/yosun kokuları ile dönüyorsun içime..
nefeslerim sen[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] nasıl da tütün misali çekiyorum.
Tanrım ne çok seviyorum...
Biliyorum ki her mektupta biraz daha ağlayacağım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] biraz daha kanayacağım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] biraz daha sen olacağım ve yine gecelerimin en hazin dizelerini bu mekanda yakamozlar arasında sonlandıracağım.Sen duy/ma...koynumda saklayacağım.
-Yarın yine burda olacağım.Sen gör/me...ben seninle buluşacağım.
-Ortaköy’de Halil’in yerinde.....
-Sakın ola aklından bile geçirme [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]gecenin bu dem vakitleri nerden çıktı özlemelerin? Sabahı bekleseydin diye...
-Geçirme ve sorma...
-Niye...?
O’nun gözlerinde sevmiştim şev-in yıldızlarıyla bakışmayı
O’nun ellerinde tutunmuştum o hiç olmayan umutlarıma
O’nun gölgesinde konaklamıştım doğmayan Şems’lere
Nefesin de soluksuz sahiplenmiştim sevmeleri/aşkı
O’nun yüreğinde istemiştim/müebbete mahkumiyeti
Ve ......