-
yüreğim..
Gül yüreklim, Hep baharlarında nefes aldım. Hep güneşi gördüm ıslak kirpiklerinde. Hep mutlulukları soludum sevginde.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Acılarını, gergef işler gibi Yüreğimin solgun köşelerine motifledim. Çünkü umut fakiri acıların, Yarınlarımın müjde kokan çiçekleriydi. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Suyum, ekmeğim Nefesim, azığım oldun hayat yolculuğunda. Baktığım her yerde, Çiçeklere adanmış bir gülüştün sen. Gözyaşlarımla aktığım nehir , Yokuşlarda soluduğum Yürek kaleminin en güzel şiiri oldun sen.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yağmur damlası olup Bereket türküleriyle düşerken sen, Yüreğini açan bir toprak olurum ben... Gül yüreklim, Ayazlar, gözlerimi üşütmeden Her gözyaşınla öp solgun can evimi... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bengisuyu olup, Rüzgârla sessizce tomurcuğa inerken sen, Ben, güneşte titreyen yaprak olurum. Her düşüşünde dudaklarınla öp Üşüyen nefesimi gül yüreklim. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Korkularımda sığındığım limandın sen. Mutluluk olup aktığım, Şiir olup gözlerine ağladığım candın sen... Sağırlaşan akşamlarda, Alev alev yandığım bir sevdaydın sen. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Lacivert okyanuslara uzanan umuttu gözlerin. Yaralı yüreğimi dayadığım uçurumdun sen... Türkülerde büyüttüğüm çocuğun, Acılara serilmiş dilsiz umudun, Mutluluğa adanmış sevgisiydin sen... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ah gül yüreklim, Bir sabah uyanırsan baharlara, Acılarında ıslanmış dudaklarınla öp yüreğimi. Bırak, acıların benim tek mirasım olsun. O kangren olmuş sancılarını ser yüreğime. Öyle bir ser ki ; Güneşi, gölgelerde seven bir çınar gibi Acılarında bile sevginle mutlu olayım... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]