Seni Seviyormuyum Canımın İçiii
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] BEN SENi SEViYOR MUYUM [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Deli divane oluyor mu.? S e n i n l e y k e n. Seni gördüğüm her yerde, Küt küt atıyor mu.? K a l b i m ... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] A r k a d a ş ı m m ı s ı n Ben ve herkes biliyor mu.? Bilmek çok önemli İstemek daha da önemli H i s s e t m e k s e n i Y ü r e ğ i m d e n D i l e m e k Ben seni S e v i y o r m u y u m .? İ s t i y o r m u y u m .? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Her şiirde, şarkıda Hep sesin kulağımda Beynim seni s o r g u l u y o r Yüreğim seni ö z l ü y o r s a B e n s e n i s e v i y o r m u y u m .?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yakıştıramadığım S e v d a m Umutsuzluklara düştüğüm H a l i m Güvenimi kaybettiğim B e n l i ğ i m o l d u n . Yolunda korkak oldum [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] İçim, içime sığmaz oldu Taşar oldu gönlüm G ö z l e r i m d e n B i t m e z o l d u ö z l e m i m S ö z l e r i n h ü z n ü m G ü l ü ş ü n n e ş e m o l d u [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şu deli yüreğim Yollarında kayboldu G ü n d ü z ü m g e c e m o l d u B e n s e n i s e v i y o r m u y u m .? Ne olacak ki sevsem.? Senin sevdan olmadan Y a ş a n a m a y a c a k A s l a b u a ş k [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yazdıklarımsa Yıllar sonra Bir anı olarak kalacak Gülüp geçecek Belki de pişmanlık olacak. B e n s e n i s e v i y o r m u y u m .? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ş u n u b i l k i s e v d i ğ i m S e n i _B e n H e p s e v e c e ğ i m H i ç u n u t m a y a c a ğ ı m B u n u i y i b i l i y o r u m ..!
Canımın içi.....