Facebook Testlerinin Günlük hayattaki Etkileri
- Aloo Sedat napıyosun hayatım?
- Çalışıyorum karıcım sen napıyosun ? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Bende akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum sana sorayım dedim istediğin bişey varmı ? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Sedat ; "Burcuna göre en sevdiğin yemek hangisi?" testini çözdü ve sonucu; "zeytinyağlı enginar" çıktı. . [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Sedat yinemi facebook’tasın sen [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Tamam kapattım hayatım [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Bak geçende de aynı testi çözdün bana sushi yaptırdın senin yüzünden hepimiz zehirlendik [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- E hayatım nerden bilebilirim ki testin yanlış çıkaracağını ?
- Testte yoğurtlu sushi çıktı diye illede tutturdun ama yap diye bende kıramadım seni Enginarı da yapmıyorum işte kuru fasulye var akşam turşu al gelirken. . . [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Facebook'un vazgeçilmez (!) testlerinin insan yapısı üstündeki kalıcı etkilerinin gerçek hayata yansıması nasıl olurdu hep birlikte bakalım [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Faruukk [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Efendim hayatım ?
- Beni ne kadar seviyosuuun ? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Faruk "onu ne kadar seviyosun" testini çözdü ve sonucu; "az biraz" çıktı. . [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Faruk neler diyosun sen ? Kendine geL [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Faruk’a Nazan’ titreşim yoLLadı ..
- Faruuuk boyun posun devrilsin senin emi ! Kaç kere dedim facebook’u bırak artık diye [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
- Faruk is offline. . [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]