canhayatıma.
Uzakta ki Sevdiğim e.. hoşgeldin hayatıma... Ben[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]senden önce yaşamamışım sanki... Günler geçmemeş yıllar olmamış sanki hayatımda Doğmuşum ve zaman durmuş sanki!Ne ağlamışım acıya NE de nede hayata inat gülmüşüm!!! GÜLEMEDİĞİM anlarda uçurum yamaçlarında boşuna durmuşum.. Çok zaman geçti o yamaçta!!!Diren inadına şu hayata Bir yerlerde diğer yarım vardı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]biliyordum bunu!!!
SABRET dedim kendi kendime...SABRET!
Her canım yandığın da sığındığım tapınağım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]beni karanlıkta bırakmayan ay ışığımdı... Saatlerce ona bakar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]diğer yarım nerdesin derdim!!! Dualar eder "ALLAH'IM BİR MUCİZE" diye beklerdim.Yıldızlardan dilek diler[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bir tek seni isterdim...
Biliyorum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bir yerlerde diğer yarım vardı.Saniyeler yıl olsada sabretmeli[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]beklemeliydim GECE GÖZLÜM'Ü!!!
Evet sevdiğim...Bekledim ben seni tanımadan[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]tanımadan diledim seni Allahtan!!!SEN[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]canım diğer yarım HOŞGELDİN hayatıma...Hayattaki tek MUCİZEM hoşgeldin!!!
Sevgilim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]güzel gözlüm[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]derinliklerde ışık ol bana!Şuana dek hep ay ışığı yardım etti[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bundan sonra hep sen ol yanımda.Yürüdüğüm bu dikenli yollarda hep yalnızdım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]artık kol kola gidelim o yolda...Batan her diken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]çıkan her engel yıpratmasın beraberken BİZİ...
Canım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]diğer yarım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]artık seninle bir bütünüm[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]gitme ki eksik kalmasın BU YÜREK.Acı ile dolmasın.Gülmeyi bilmeyen bu gözler seninleyken güldü[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]ağlamayıda sende görmesin...
YÜREĞİM[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]herkes bilsin ki[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bundan sonra sen bensin[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bende sen... SENİ ÇOOOK SEVİYORUM... TEKRAR HOŞGELDİN HAYATIMA
BU ÇOK UZAKTAKI SEVDIGIME OKUYACAGINI BILIYORUM