-
ŞAMPİYON CİMBOMMMMMMMM
NASİPTE BÖYLE BÜYÜK Bİ HEYECAN SONUCU ŞAMPİYON OLMAK VARMIŞ BELKİDE DÜNYADAKİ EN ONURLU FUTBOLCULAR BİZİM TAKIMDA BU ŞAMPİYONLUK SONRASI FENERLİLERE YİNE ONLARIN ÇIKARDIĞI Bİ LAF İLE CVP VERMEK İSTİYORUM :72:
HERKES HADDİNİ BİLECEK :4:
DOĞRU SÖZE NE DENİR :204:
ARKADAŞLAR DIŞARI ÇIKAMADIM EVDE SEYRETTİM EĞER KONVOY VE BENZERİ ÇARŞIDA FOTO ÇEKEN VARSA YAYINLASIN VALLA DUA ETCEM BU FOTOLAR BALKONDAN ÇEKTİĞİM KONVOY GÖRÜNTÜLERİ
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
BUNLARDA GÜZEL FOTOLAR ŞİMDİ BULDUM NETTEN
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir baba hasan...........
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]oh be madem şampiyon olmayacaktık ne diye 34 hafta dansözlük yaptık
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sesiniz gelmiyo hindi diyom bindi diyom neye diyom ....FFFEEENNNEEERREEE
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] TAKMA BE ABİ İLK KEZ BAŞINIZA GELMİYORKİ BAK SÖZ Bİ DAHAKİNE GAGALAMIYCAM