SİİRTSPOR 0 - PENDİKSPOR 2
Maalesef elendik. Umudumuz gelecek sezon.
Printable View
SİİRTSPOR 0 - PENDİKSPOR 2
Maalesef elendik. Umudumuz gelecek sezon.
sağlık olsun ama bizim oyuncularada helal olsun buralara kadar geldiler :108:
Gecmiş olsun gelecek sene inşallah
:4: :4:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeHZaDe
sağlık olsun ama bizim oyuncularada helal olsun buralara kadar geldiler :108:
Artık, Yeni Lig Dönemine Hazırlık Başlayacak
Pendik, Ümitlerin Devamına Geçit Vermedi
16 takımın katıldığı eleme usulü A kategorisine yükselme mücadelesinin ilk maçında Kahramanmaraş Sporu eleyen takımımızın dünkü karşılaşması Pendik Sporlaydı ve taraftar maçı takip ediyordu. Bu maç da kazanılsaydı, üçüncü rakibimizle oynama şansımız olacaktı, ancak rakip takım bu beklentiye geçit vermedi. İlk devrenin sonlarında bir penaltı kaçırdığımız maçta rakip takım 2 gol atarak yoluna devam etme şansını yakaladı.
A kategorisine yükselme hedefi bu şekilde söz konusu olmaktan çıkınca, artık yeni lig sezonunda neler yapılacağı futbolseverlerin gündemine girmiş bulunuyor. Seyircilerimizin arasında Fadıl Akgündüzün bulunduğunu öğrenen futbolseverler: "Takımı yeniden alma niyetinde mi?" diye söyleniyorlar.
1 trilyon borcu olan Siirt Spor Kulübü Derneğinin borcu ödendiği takdirde devir edileceği, yaygın söylentiler arasında yer alıyor. Kahramanmaraş Spor maçını izleyen eski Emniyet Müdürümüz H. Murat Karcıoğlu bu maçı da izleyerek takımı yalnız bırakmadı ve maçın seyrini dostlarına aralıklarla ileten Karcıoğlu, Siirtli hemşehrilerimize selam ve sevgilerinin iletilmesini istediği için, ilgisine teşekkür ederek yerine getiriyoruz
valla bi an aklıma geldi nerden öğrenecem dedim trt sitesine baktım yok bi ampül yandı siirtliler board ii ki bu site var siirt spor zaten buraya kadar gelerek fazlası ile başarısağladı seneye artık
maçın 90 dakikası 0- bitmişti. uzatmaa,larda 2 gol yedik. Pendik zorlu bir takımdı ve takımın iki devrede de gol yememesi çok mükemmel.
Takımın artık kendine gelmesi, birilerinin tamamen sahiplenmesi lazım. Uzaktan kumanda usulü ile yönetime H-A-Y-I-R. Ben parayı vereyim sen takımı yönet sistemine son verilmeli. ve takımın başına geçenler, canları sıkıldığında ben istitda ediyorum takımdan alacaklıyım demekten de vazgeçmeli. Bu memlekete gönül vermiş biriysen eğer, elini cebine atacaksın yok eğer atmayacaksan en başından bu görevi kabullenmeyeceksin.
Nerde Fadıl'lı Siirt Spor (Siirt Jet-PA Spor)
Ah Ah :60:
helal olsunda buraya kadar kendi hakkıyla geldiklerine inanmıyorum siirtspor hiçbirşeyi hak etmiyor diye düşünüyorum ......
sağlık olsun abe seneye inşaaallha :1: