Sırdaşım, Canyoldaşım, Bitanem Doğum Günün Kutlu Olsun=)
İlk tanıdığım günden beri Can'a yakınlığı, güvenirliği, sevecenliği, arkadaşlarının değerini bilmesi ve en önemli o şen şakrak, gür, tatlımı tatlı sesli olan Hızzal canyoldaşım iyiki doğdun, iyiki varsın.:)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM =)NİCE MUTLU SENELERE
*HIZZAL'IM*
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] dipnot: Doğum Günün olduğunu öğrenir öğrenmez o dakka kutlamak istedim yoksa ertesi güne bıraksaydım kesinlikle kutlayamazdım, bildiğin gibi baya yoğunum bu aralar, bütün kış sürmez inşAllah:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] BUDA YENİ YAŞIN İÇİN DUAM DUALAR EKSİK EDİLMEZ HER HALÜKARDA:D İNŞALLAH 2010'DA GELİN OLURSUN:D:D (AMİİİİNNN) :D
Doğum Günün Kutlu Olsun Hızal
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] "HıZZaL" Uzun Zamandır Bizlere Manevi Olarak Destek Olan ve Bizleri Kendinden Mahrum Bırakmayan Arkadaşım Hızal'ın Doğum günü... :) Sana Hayatın Boyunca Mutluluklar Dilerim... Hayattan beklentilerin Her zaman gönlünce Olsun... :) Mutlu Yıllar... :261: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] NOT: Asker ocağında zar zor internet buldum ve Süpriz yapmak istemiştim hızal'a, ama olmadı... Nice Mutlu Yıllara Canım Kardeşim...