-
Islak Yazı
Arkaplan olarak bu resmi kullanacağız.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sitesinden Ashcan BB fontunu edinin. #a0a0a0 renk koordinatlarında ve farklı yazı boyutlarında yazınızı yazın.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Set layer’s blending mode to Overlay. Blending Options:
Yeni bir layer yaratın. Yazı layerına sağ tıklayarak copy layer style’yi seçin. Yeni layera paste layer style dediğinizde bu layera uygulanan her işlem su gibi aziz oluyor. Brush tool‘u alın. #a0a0a0 renk koordinatlarında yağmur damlaları yaratın. Brush büyüklüğü ve şekili ile oynarak rahatlıkla bu yağmuru yağdırabilirsiniz.
SONUÇ
alıntı
-
Ya hocam hepsini uyguladım ama son anlatımda çok takıldım.
Ya onlar anlatamadı yada ben anlamadım..
yağmur yağdıramasam da uğraşlarım sonucu kar yağdırdım...
Sonra ellerimle adının yazılı olduğu kısmı hafifçe sildim... :$
-
DeRBeDeR benim evdeki makinada photoshop kurulu değil yoksa bene merak ettim deneyecektim..
Brush büyüklüğü ve şekili ile oynarak rahatlıkla bu yağmuru yağdırabilirsiniz
Eline sağlık güzel olmuş yine ;)
-
Deniyorum. Bakalım Ne Çıkıcak =)
EDİT : Bir Yeri Eksik Anlatılmış Sanırım.. Ancak Bu kadar oldu =)
-
Harflerin büyük ve küçüklüğünü karıştırmış olsan da Ben çalışmanı çok beğendim.
teşekkürler alimahmut.
Sağol nesta hocam.
-
-
Tek sorunum Brush büyükLüğü ve şekLi iLe oynayamadım.
HaL böyLe oLunca, ortaya şöyLe bir sonuç çıktı..
Emeğine sağLık abi... :)
-
Rica Ederim :D Yeni ÇAlışmalar Bende Paylaşacam.. !