Ortada;
Ülkenin ve özellikle de bölgenin eğitim ihtiyacını karşılamayı hedefleyen,
Siirt’in son durak olmaktan kurtulmasını amaçlayan bir ÜNİVERSİTE…
Ortada;
On binlerce öğrenciye eğitim verecek,
Siirtlilerin ve Siirtli esnafın yüzünü güldürecek,
Binlerce işsize iş kapısı açacak DEV BİR KOMPLEKS…
Ortada;
Gecesini gündüzüne katlayıp çalışan,
Siirt’in üniversitesi için koşuşturan,
En iyi akademisyenlerin Siirt’e gelmesi için dayalı döşeli daire bile hazırlayan,
Tüm olumsuzluklara rağmen çok kısa bir sürede dev kompleks için arazilerin alınmasını sağlayan bir YÖNETİM KADROSU…
Evet…
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Siirt Üniversitesi; Siirt’in umududur, geleceğidir…
Maalesef biz Siirtliler, üniversitemize yeterince destek olamıyoruz veya olmuyoruz…
Üniversitenin yeri belli oldu, arazilerin tüm işlemleri yapıldı ve sıra temel atmaya geldi…
Başka illere bakın veya üniversitelerin web sayfalarından “Genel Bilgi”leri karıştırın. Göreceksiniz ki; başka illerde iş adamları, kendi memleket üniversitelerine her türlü maddi desteği veriyor. Ama maalesef biz Siirtliler alışmışız hazırı bulmaya, hazıra konmaya…
Biz Siirtliler, “Üniversitemize yardım edeceğiz” deriz ve bunun sonuna da “AMA” ile başlayan bir şeyler eklemeyi ihmal etmeyiz. “AMA”dan sonraki cümle elbette şart cümlesidir; üniversite şurada veya burada kurulsun, şu veya bu bölümler açılsın vesaire vesaire…
Ortada Siirt’in, yani bizlerin üniversitesi var. Kendimize ait olan bu üniversiteye “ŞARTLI” bir şekilde destek verecek olmamız ne kadar da sıra dışı değil mi?...
“Destek” kelimesinin anlamını bir düşünün. Adı üstünde, D-E-S-T-E-K. Destek olmayı bir şarta bağlıyorsak “destek”in ne anlamı kalır?...
Destek olacaksak “ŞARTSIZ DESTEK” olalım…
Siirt’in gelişebilmesi ancak “EĞİTİM”le mümkün olur, bunun farkındayız hepimiz…
Çok değerli okuyucularımızdan gelen yoğun şikâyetler üzerine yazımı fazla uzatmadan milletvekillerimize, ileri gelenlerimize, etkili ve yetkili olanlarımıza ve özellikle de İŞ ADAMLARIMIZA sesleniyorum…
Siirt’imize, Siirtlimize ve geleceğimiz olan Siirt Üniversitemize “DESTEK” olmayı asla ve asla ihmal etmeyin…
Saygılarımla…
FECRİ BARLIK/Siirtliler.Net
Kalemin İzi
MAİL:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]