-
TEŞEKKÜR
Küçük Mehmet ve ailesinin durumundan beni haberdar eden Cenk Yıldız'a, hemen organize olan ve Mehmet'e gerek hediyeleri gerek sevgi dolu kartpostalları ile uzaklarda onu düşünen birleri olduğunu hissettiren dördüncü yapraklara, Siirt'te gerekli organizasyonu sağlayarak hem bana hemde minik hemşehrisine hertürlü yardımı toplamak ve daha kalıcı çözümler bulmak için çabalayan adminimiz Rohan'a, maddi-manevi Mehmet'in destekçisi olan tüm siirtliler-board ailesine ve örnek bir tutum sergileyip elinden geleni yapan Siirt esnafına, Fevzi Çakmak İ.Ö.O. Müdürü ve okul aile birliğine... çok ama çok teşekkür ederim.
Mehmet gibi nice çocuklar olduğunun farkındayım. Bu kez şans ona güldü, umarım tümüne sıra gelir.
Adamın biri sahile vurmuş,kavurucu güneşte kurumak -ölmek üzere olan binlerce deniz yıldızını tek tek denize atıyormuş. Ama etraf deniz yıldızı kaynıyormuş. Arkadaşı yanına gelmiş
"ne yaptığını sanıyorsun burada binlerce var, yüz tanesini suya geri atsan ne fark ederki ? " demiş
Adam , elinde tuttuğu deniz yıldızını suya atarken "bak onun için fark etti " demiş..
Evet Mehmet için fark etti arkadaşlar. Umarım bir gün hepsi için fark eder..
Sevgiler ve tekrar herkese teşekkürler..
-
Selam: TEŞEKKÜR
asıl teşekkürü bizim size etmemiz gerekir okadar uzak olmanıza rağmen bizim meselemize bizden fazla duyarlı yaklaşıp elinizden geleni yaptınız kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler her şeyiniz yüreğiniz kadar temiz ve sevgi dolu olsun :105: :72:
-
[GLOW=orange]Ta uzaklardan yardımlarını daha önemlisi sevgisini esirgemeyen ablamıza sevgiler :72: :72: :72:[/GLOW]