Derinden yürekten hissedilen herşey...
Hergünüm senin özleminle geçiyor. Sensizliği yaşamak hiç aklımın ucundan bile geçmezken Bak şimdi sensizliği yaşıyorum. Agır geliyor bana sensizlik belkide ben öyle hissediyorum bilmiyorum herşey o kadar karışık ki başka birşey düşünüyorum ama sen geliyorsun birden aklıma sonra yüregime bi sızı saplanıyor soruyorum kendime neden bu kadar sızlıyo yüregim, hergünüm seni özlemekle geçiyor oysa ben sensiz kalmayı hiç hesaba bile katmamıştım geldin ama gittin sonra ve bi şarkı bıraktın dinleyipte bıkmadıgım.. Seni düşünmekten seni merak etmekten kendimi alakoyamıyorum yoklugun öylesine belliki her saat acaba gelir mi umuduyla bakınıyorum ama yoksun yoksun yine.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] YÜREĞİM YANGINLARDA, RUHUM SANA HASRET..!! [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Seni özlüyorum yıldızlarla konuşuyorum ve ay eşlik ediyor ama sorular soruyorum acaba o şimdi napıyordur diye sordugum her soruda bi yıldız kayıyor gökyüzünden nedemek istiyor yıldızlar bana inan anlamıyorum ben seni merak ediyorum bigün bile yoklugunun olması yüregime bir kor düşüyor korkuyorum sana birşey olmasından korkuyorum..