Sitemizde görev almak isteyen bayan üyelerimizin konuya cevap yazmalarını bekliyoruz.
kuralları biliyorsunuz tekrardan yazmama gerek yok sanıyorum:
Aktif olmak, üyelere yardımcı olmak vs vs. :1:
Printable View
Sitemizde görev almak isteyen bayan üyelerimizin konuya cevap yazmalarını bekliyoruz.
kuralları biliyorsunuz tekrardan yazmama gerek yok sanıyorum:
Aktif olmak, üyelere yardımcı olmak vs vs. :1:
Ya aslında ben gönüllü olmak isterdim ama her zaman online olmama korkum var..Bu siiteye girmek için elimden geleni yapsamda,ailemde her türlü fırçayı yememe rağmen int te bu siteyle uğraşsam da online olmayıp siteyle ilgilenememekten korkuyorm..Ne de olsa mod olunca sorumlulukta artıyor
keşke herkes senin gibi bilinçli olsa. Gerçekten de benim bahsettiğim konu bu. Yeni görev yeni sorumluluk demektir.
Ama kararını bekliyorum evet yada hayır. Fazla online olmasanda sana bir kıyak geçeriz. :5:
Valla eğer kıyak geçilicekse ben varım:D
Hemde büyük bir zevkle yaparım... :71: :72:
hangi bölümnleri istiyortsan yaz ama benim tahminimce
kadınlar kahvesi
yemek tarifleri
geyik odası
resimlerin dili
şiir edebiyat kısımlarını seçersin
ama adettendir sorayım
hangi bölümlerde mod olmak istiyoprsun
Benim amacım sadece siteye yardımcı olmak ve sitenin güzelliklerle dolu olmasını sağlama olacağı için bölümler çok ta önemli değil açıkçası..Önerdiğiniz bölümler güzel.Bana da uyar.Ama her zaman dediğim gibi siz en iyisini bilirsiniz..Hangi bölümde moderatöre ihtiyaç varsa ben o bölüm için elimden geleni yaparım
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Benim amacım sadece siteye yardımcı olmak ve sitenin güzelliklerle dolu olmasını sağlama olacağı için bölümler çok ta önemli değil açıkçası..Önerdiğiniz bölümler güzel.Bana da uyar.Ama her zaman dediğim gibi siz en iyisini bilirsiniz..Hangi bölümde moderatöre ihtiyaç varsa ben o bölüm için elimden geleni yaparım
işte senden beklediğim cümleler bunlardı. Bu akşam görevlendirmen yapılacak. Hayırlı olsun. Umarım hiç sıkılmaz, hep aramızda kalırsın.
tebrikler canım..............................
yeni görevin hayırlı olsun.................................
ilk kutlayan ben olayım dedim :72: :212: :204:
Çok tşk ederim canım..Sizede tşk ederim adminim..Elimden gelenden daha fazlasını yapıcam emin olun.. :212:
:4: :108:Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun Dostum..... :2: :105: