-
sevgimin büyüklüğü
[S]Sevgimin Büyüklüğü
Sevgimin büyüklüğü her şeye yeter bence sana bana hatta pek çok insana. Sana bakıp bakıp hayale daldığım resimlerin,her gün gördüğüm ama bir türlü dokunamadığım ellerin,bazen sevgi dolu , bazen de nefretle bakan gözlerin&
Kimselere söyleyemediğin, dertlerini bana açarken ;acaba yine başkalarına söyleyecek mi diye bana yalvaran gözlerle bakman. Her şakanın altında imalı imalı bana serzenişte bulunuşun bak bu yaptığını hiç unutmadım deyişlerin.sevdaya dair düşündüğüm ama her seferinde dostluğa çıkan Çığlıklarım&.
İşte benim sevgim büyük ya her şeye kol kanat gerer ya ne de olsa&..
Bazen sana yazacaklarım tükendi diyorum yok bitti bazen de ben bir yazsam var ya roman olur be,,,,
Yine gülüyorum aslında sana dair yazarken genelde ağlarım ama bu sefer gülüyorum artık kabullendim. İstenmediğimi,sevgilerimin,yarım kaldığını anladım.çığlıklarımın havada asılı kalıp sesimin bağrımda oluşturduğu yırtıcı yarayı hissetim göğsümde..kalbimdeki yara kapandı tek iz var oda kabuğu bugün soydum meğer kapanmamış alttan hafif hafif kan sızdı.ama acımadı eskisi kadar.sevgilerle yaşanan bir hikayede tekrar buluşmak üzere&..
[/S]
-
gercekten güzel paylaştığınız için tşk