-
MakeUp Instrument 4.4
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
MakeUp Instrument, portre fotoğraflarında makyaj yapmanızı, yüzü temizlemenizi, derideki kusurları kaldırmanızı sağlayan bir makyaj programıdır.MakeUp Instrument programını kullanarak dijital fotoğraflarda düzenleme yaparak yüzdeki dövme, kırışıklık, sivilce vb. ögeleri temizleyebilirsiniz. Ayrıca göz rengini değiştirme, saçların daha parlak ve temiz gözükmesini sağlama, makyaj yapma gibi işlevleri de bulunuyor. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Boyut: 5.4 MB Sıkıştırma: Rar / Şifresiz Tarama: ESET Smart Sec. / Durum Temiz Platform: Windows Xp / Vista / 7 [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Güzel bir program.İndirip kullanmaya başladım bile.Paylaşım için sağol...:4:
-
Abi ben bunu daha önce indirmiştim.Yalnız silindi.Setup ı bende yok.Link de ölmüş.Linkteki full sürümdü.Piyasada başka hiç bir yerde yok.Linki yenileme imkanın var mı?
-
-
Eyvallah abi çok sağol...