[YOUTUBE]YvS4Vw-Y090[/YOUTUBE]
BOTLAR BİLE ORUÇ TUTUYOR...:D
Printable View
[YOUTUBE]YvS4Vw-Y090[/YOUTUBE]
BOTLAR BİLE ORUÇ TUTUYOR...:D
:11: Hahahah,çok güzel olmuş valla :108: Counter'a bile Ramazan gelmiş ama Siirt dışına çıkın Türkiye'de oruç tutan yok sanırsınız ne yazık ki! 2 Ramazandır Siirt dışındayım, millet çocuk orucu gibi başında 1 gün,ortasında 1 gün sonunda 1 gün tutuyor :) Oda hepsi değil... :20:
Bir videodan nereye geldimmm,Rabbim hepimizi ıslah etsin:9:
Haklısın Ablacım.Ben de 3 yıldır Ramazanı dışarıda geçiriyorum.Ramazan mı değil mi insan anlamıyor....Ne diyelim, Counter'den biraz ibret alsınlar...:11:Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İstanbul'a Ramazan pek uğramıyor.Bu sene ramazanda 10 gün kadar K.Maraşta bulundum eski günler aklıma geldi.
K.maraş'da son demlerini yaşayan nadir şehirlerden, Siirt dışında görmedim ben valla,insanlar denizlerinden bile olmuyorlar,kendi tutmasa bile saygı gösterirdi eskiden insanlar,artık oda yok. Gündüz vakti tüm lokantalar açık ve işin acı tarafı hepsi dolu... Tüm bunlar bana şükretmeyi bi kez daha hatırlattı...
Hamdolsun ki Siirt'liyim ve inançlı bir ailenin evladıyım...
Ne varsa Siirt'imizde var.Burada en azından Ramazan ayında lokantalar,kahveler iftara kadar kapalı oluyor.Ben Ramazan'ı 3 sene üst üste İstanbul'da geçirdim.İnanın Ramazan ayında cafeler,pastaneler,lokantalar normal günlerden daha kalabalık oluyordu...
Aynı anda aynı şeyden bahsetmişiz Şahin :) Evet,gelecek nesilleri düşünemiyorum bile... Rabbim sonumuzu hayr etsin...
Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
amiiiiinnnnnnn..........:9: