-
Akla Ziyan Hallerim
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ASIK YANIM Kalp agrim Sanciyan yarim Gizli yaram..... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sana dair kimbilir kaçinci sayiklayisim Kaçinci iç çekisim Ve kaçinci kaçikligim..... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Avuçlarima hapsolmus harflerimi kaçinci sIkisim.. Gözyaslarimin degdigi kaçinci bes noktali cümlelerimin aciyisi Sayfamin tenine degen kalemimin kaçinci kirilisi.. Ellerimin arasinda can bulan sakaklarimin kaçinci atisi Ve kaçinci agrisi düslerimin Akla ziyan hallerimin kaçinci halsiz kalisi Bir bilsen sevgili Ah bir bilsen..... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Seni bu denli özlerken,dindirebilir misin acilarimi? Sarabilir misin kanayan yarami? Aklima SEN düsünce..... Dilimde islanan sana dair biriktirdiklerim susar olur Seni anlatamayan harflerim utanir karsinda Katleder gözyasim seni yazamayan mürekkebi Anlatamadigim,yasayamadigim otuzuncu harfim..... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Damarlarimda dolasan sen,akabilir misin mürekkebe karisip? Sen kokan sayfadan, silebilir misin suretini ? [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yüregime SEN degince..... Telaslarim çocukluguma karisir. Bir serçe ürkekligiyle ürperirim. Titreyen dudaklarim parmaklarimda asili kalir Üsür avuçlarim,yalnizligimin elini tutar [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Çirilçiplak sana gelsem,giyinebilir misin beni? Isitabilir misin üsüyen hayallerimi? Düsüme SEN düsünce..... Gözlerinde tutuklu kalir yüregim.. Içinde "sen" olmayan düsümü düsürürüm düsümden.. Prangaya vurulmus ayaklarimi sürüklerim pesinden.. Ömrümü ömrüne katarim her bir adimda..... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yüregime vurdugun kelepçeyi çözebilir misin? Sensizligin esaret oldugunu bile bile,saliverir misin beni? Dert yanisim Dagilisim Savrulusum..... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Adina "ask" dedim Ask'a geldim sevgili Yani sana..... Sana susamis beni,serdim ayaklarina Bir bilsen Ne denli sevildigini ve özlendigini ah bir bilsen Sevgili..... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sairi bilinmiyor?