Bu Ayrılığa Bişeyler Yazılmalıydı:((
Bu ayrılığa bişeyler yazılmalıydı,günlerdir boğazıma dügümlenen sonuçta kararsız kaldığım yaşanılan gerçek.Ne olacak peki şimdi??
Bu gece ona çok çekmeyi istedigim bir mesaj var."Seni gerçekten özleyecegim aşşşkkk..çekemedim.Sanki saygısızlık olacaktı bu vazgeçmişligim.Tüm şarkılar bi süre bana hitap edecek,hepsi acıklı..Ahh sevgilim kanatlarının altında o kadar güvenliydim ki söyleyemedim..Tanıyanıma çok inandırıcı gelmeyecek bir ayrılık yazısı bu,öyle ya,çok acı çekiyor olmalıydım çok ağlamalıydım,çırpınmalıydım,iyi dee bunlar olsaydı zaten ayrılmazdık ki..Boyun egseydim,beni bırakma deseydim,hep yaptığın gibi çiçeklerinle karşıma dikilseydin hala içimdeydin..
Beni seviyor,onu seviyordum.Beni seviyor oana kendini iyi hissettiriyorum,tüm egemenlik duygularının tatminini sağlıyorum,genelde susuyorum mutlu oluyor,hayatımı ona göre proğramlıyorum hoşuna gidiyor,itiatkarlığımı çekiyor canım...ahhhh gülümsedim..
Bende sevmiştim yönlendirilen olmayı,her kadın ister çekip çevrilmeyi,her kadının arzusudur kendinden güçlü bir erkegin kanatları altında yağmurdan korunmak..Her kadının içinde vardır delice düşünülmek..Keşke bana bu duyguyu hissettirmek onda kalsaydı..Yolculuk çekmiyor içim...onu seviyorum..bana babamı yaşatıyor,yanında güvende hissediyorum kendimi,uzun zaman geçmiş olsada heyecanlandırıyor hala dokunuşlarını düşünmek..Genel de o konuşuyor,mutlu oluyorum..Geçmiş zaman diili kullanmak kursağıma takılıyor,neyse yokuz artık..
Onu beni, mutlu edecek herşey salktı balkondan,son soluk veriş bu, son acılanmalar..Ahhhhh... ilk günlerimiz de de güvensiz degilmiydim,tıpkı bu ayrılıktan sonra olacagım gibi, o zaman da çekimser,kötümser,aşka yelken açmamak için kaskatı degilmiydim??Alkışlanası biriyle ayrılık yaşıyorum..O günlerde nasıl da güvensizligimi kırmak üzere çilingirligi üstlenmişti ..
Benim güzel sevgiliim,nasıl da kazanmıştı beni o güvenliligle..
Biz kadın milleti böyle küçücük bir ayrıntıdan kocamaaan sevdalar yaşatıyoruz işte ve bunu bilen adamlarsa karşımıza dikilenler..uzun kalıyorlar hayatta..
Şusn nerde düşüncesi yok mesela..tamam kabul çok inandırıcı degil,azıcık diyelim..gerçekteen,ölecek veya hastaneye kaldırılacak kadar degilim,ağlamadan da yazabiliyorum..BUNU NASIL MI BAŞARDIM??Pek hoşlanmadığım bir cevabı var.O başardı..Bütün beraber olduğumuz zamanlar içinde,bende aşık olduğu tavırlarımı birden küçümseyerek yaptı bunu..Son tatışmalarımızda çok sık yaptı..belki farkında olmadan büyük ihtimalle farkında olmadan yaptı ki;şuan çırpınmayışıma çok şaşkınım..ona, onura eden çekimser ve herşeyin doğrusunu onun bildigi tavrımı hafife alıp aşağılamasaydı....Ahhhh çok yakarışlı olurdum kaçırırdım aklımı..
Ahhh bitanem bana hep dürüst ol derdi..zekana hayranlığımı hep zikrettim ama bu benim aptal olduğum anlamına gelmezdi..İçinde bir şey kalmasın,hep erkegim konuşsun diye susandım,konuşamıyan damgası yemek hep mideme oturdu..Elbet yaşamaşılıkların ve zekanla benden öndeydin ve sana hayrandım,bütün bunların içinde hiç hafife almadın beni..ya şimdi...
Sen bende birkez daha kendini sevdin,seni seven ,seni büyüten beni.İçime çektim ve kendime o kadar aşık ettim ki seni,bi duman gibi attın içine çektiğin gibi..Çok inanmış,çok sevmiş ve teslim olmuşluğumun diyeti,ayrılığımız ikimizinde ödediği..
Beni seviyor,onu seviyorum....
Eyyy Aşşşşkk..
Eyyy Sevgili..
Yüregimin gülen gamzeli yüzü...