Bir Elbise Beğendi Ve Onu Satın Almak İçin Kasaya Gittiniz..
Kasiyer Ürünün Fiyatını 45.25 Krş Dedi. Sizin Yanınızda Da 45 TL Para Var (Rezilliğe Bak ) Ne Yapardınz.?
Yorumları Alalım... :)
Printable View
Bir Elbise Beğendi Ve Onu Satın Almak İçin Kasaya Gittiniz..
Kasiyer Ürünün Fiyatını 45.25 Krş Dedi. Sizin Yanınızda Da 45 TL Para Var (Rezilliğe Bak ) Ne Yapardınz.?
Yorumları Alalım... :)
Kızı Daha Önceden Kapıya Gönderip
Kasiyere Kusura Bakma Üzerimde 45 Lira Var. Üzerini Sonra Tamamlarsam Olur Mu ?
Der Parayı Bırakır Giderim... :)
Kasiyer Kabul Edecek Mi O Tarafınıda Düşün... MaRiİİ Abi.... :)Alıntı:
MaRiii Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rahmetli kemal sunal abimizinde dediği gibi hic bir kız benım vahşi cazibeme dayanamaz....
bende hiç bir kasiyer benım duygusal acıların coçuğu gibi görünen yüz sima ma dayanamaz....:)
O Zaman Ne Mutlu Sana MaRiii Abi.. :)Alıntı:
MaRiii Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
peşin alcaz az indirim yaparmısın derdik :11:
25 kurusuda o tamamlasın yafs 45 ini veriyoz ya da 25 kuruşu ben verem 45 o versin:206:
peşin alınca zaten kasiyerler düz hesap yapıyor ayakkabılarda giysilerde :2:
Hahaha... :)
öyle ama 46 fiyatsa 45 düz olur mu diyom ben tamam olur diyorlar 1 tl ya da 25 kuruşla zengin mi olcaklar :206::11:
Ona Sorsan Olacak .. :)Alıntı:
HaNıM aGa Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kıza aldığı elbisenin kendisine yakışmadığını, daha ucuz fiyatlı bir elbise seçip "Bence bu sana daha çok yakışıyor(!)" derdim.Kız da haliyle bana inanır ve aldığı elbiseyi değiştirir.Böylece rezillikten kurtulmuş olurum...:D
Efendim ya inanmasa diye sormayın.İnanır inanır...;)