Erzurum Bld Spor-Siirtspor
Tarih: 18.09.2011
Stat: Yeni Erzurum Stadı
Hakem: A.Kadir Bitigen
Uzun bir aradan sonra Siirtspor yazılarımla tekrar sizlerleyim.Siirtspor bu yıl 3. lig 3. grupta çok zorlu ekiplerle karşılaşacak.Süper lig tecrübesi olan ekiplerin yanısıra üst liglerde yer almış dişli ekipler de grupta Siirtspor'u zorlayacak takımlar.İlk 3 haftayı 4 puan ile kapatan Siirtspor bu hafta grubun ilk 4 maçı itibariyle en zayıf ekibinin deplasmanına gidecek.Erzurum Bldspor oynadığı 4 maçtan da puansız ayrılarak ligin dibine demir atmış durumda.
Siirtspor son 3 sezonda olduğu gibi yeni sezona da büyük bir revizyon yaparak girdi.İlk 3 maçta bu kadro revizyonunun uyumsuzluğu göze epey battı bana göre.Topa sahip olma,gollük pozisyon yaratma konusunda son 3 sezonun bana göre en kötü başlangıcını yaptı.Son Afyon maçında galibiyeti teknik taktik değil biraz hırs ve çaba getirdi.Takım geçmiş yıllardaki kadrolara göre zayıf kalıyor.Orta saha ve forvet hattı fazlasıyla kopuk.Ortasahada topu ayağında tutup oyunu yönlendirecek oyuncu eksikliği gayet açık.Mevcut oyuncular da bu konuda epey korkak kalıyor.Aşırı bir korku ve sağlam pas verme amacı oyuncuların sorumluluk almasını engelliyor.Erzurum deplasmanı onlar için bir şans.Erzurum Bld takımı ilk 4 hafta boyunca alamadığı puanı olur da Siirtspor'dan alırsa bence Siirtspor için bu yıl epey zorlu geçer.Takımda geçen hafta cezalı olan Göktuğ geri dönüyor.Onur ayın ise sanırım sakat.
Takıma Erzurum deplasmanında bol şans diliyor ve evine 3 puan ile dönmesini temenni ediyorum.