Bırakma Sevgilim; Masallar Mutlu Sonla Bitiyor...!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Tıka basa yaşıyorum sevdamı Nefes alacak yer yok ! Biraz kirginlik biraz kapris yüregimin davetsiz konukları... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Alıp basımı masallara gidiyorum .. Külkedisinin hayalleriyle[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] masumiyetiyle seviyorum seni ! Gece 12 oluyor...Ben yine gerçege dönüyorum ; Elinde ayakkabim yerine yüregim kaliyor Bırakma sevgilim.../... masallar mutlu sonla bitiyor.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Kasvetli bir hava çıkıyor gökyüzüne indiriyor tüm yildizlari gözgözü görmüyor derken[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yildizlar gözlerin oluyor.../...gözlerin ayrilik.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sebepsizce sarıyorsun beni İliklerime kadar işliyor senli bir nefes Huzursuz bir dokunus[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ellerin saçlarımda Dur sevgili dokunma ! ellerin ayrılık.../...ayrılık bana dokunuyor.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Dilin damagına yapışık Birseyler sızıyor dudaklarından ... Geveleyip duruyosun aklin karisik Konusma sevgilim.../...ağzından ayrılık kaçıyor.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şehre bir yagmur yağıyor Ben özür diliyorum tüm ıslananlardan Gözyaslarım yanaklarımda durmuyor Suç ne senin ne benim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yerçekimi bu.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Anlıyorum bitmeye yakınken herşeyi iç çekislerimin son soluğu bu bir tarafi yalnızlık tutuşturulmuş yakamda yüregim agzımda dur sevgilim kapat gözlerini gözlerin ayrılık bakıyor.../...sen bana bakma.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Şehir uykuya dalıyor[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Bense ayrılığa... Uyanmadan git şimdi ! Nefesim ayrılık kokuyor.. Sen nefes .. aLınTı