[GLOW=red]25 Ağustos 2005 fb şampiyonlar ligindeki rakipleri belli olur fb E grubuna düşer rakipleri Hollandadan PSV Eınhoven, İtalyadan AC MİLAN ve Almanyadan SCHALKE 04 takımları ile eşleşir fb li yöneticiler zor bir gruba düştük fekat bizim güçlü bir kadromuz vart ve biz bu gruptan çıkarız ardından Anelkamız var Aleximizi var Appiahımız var Tuncayımız var geçeriz bu turu diye umutlanmışlar.
Tarih 25 Ağustos 2005 yer Milano şampiyonlar ligindeki kuralar çekilir.Milan E grubuna düşer.Milan teknin direkdirektörü carlo ancelotti kura çekimi sonrası oyuncuların yanına gider (kura çekimi yapılırken antremanları oldukları için) futbolcuların rakiplerden haberleri yoktu t.d Ancelotti futbolcuları toplar ve rakipleri tanıtmaya başlar Hollandadan PSV Eınhoven, Almanyadan SCHALKE 04 ve TÜRKİYE'den derdemez milanlı oyuncular aman allahım oh my god genemi GALATASARAY çıktı genemi ölmeden cehenneme gidecez gitti primler hemen Carlo Angelotti ya korkmayın GALATASARAY değil futbolcular kim diye sormuşlar Fenerbahçe sk demiş bazı oyuncular TÜRK liginde öyle bir takım varmıydı bizim bildiğimiz 3 takım vardı BjK,Gaziantep ve GALATASARAY bazı oyuncular ise ya hani şu juventustan kazık yiyip appiahı alan takım Angelotti Arkadaşlar ilk maçımız bunun üzerine Shevchenko arkadaşlar ben bu sene şampiyonlar liginde gol kralı olmak istiyorum o yüzden fb maçında goller atmalıyım ki iddalı bir duruma gelebilmem için fb bana bırakın ben yenerim siz de takılın kendikendinize bunun üzerine kaka Shevchenko bende sana yardımcı olacam Shevchenko tamam beraber oynarız deyince kaptan maldini arkadaşlar maç günü ilk 20 dakika ter atalım sonra piknik yaparız der arkadaşlarıda kabul ederler .
13/09/2005 maç günü gelir çatar milanlı oyuncular sahaya çıkarlar ve maç başlar fb ilk dakikalarda etkili oynar dakika 18 de kaka fb ağlarını havalandırınca milanlı oyuncular başlamışlar keyif yapmaya hemen cızbızlar spagettiler mıpagettiler şarapları açıp kutlamaya başlamışlar tabi bu arda fb kendi kendine top oynamaya başlar derken ilk yarı biter ikinci yarıya fb gene hızlı başlar milanlı oyuncular şarabın etkisiyle sersemlemeye başlamışlar ki 62. dakikada Gattuso'nun Anelkayı şarabın etkisiyle olacakki düşürür (ee okadar içersen kendi kalene gol bile atarsın) bir penaltı kazandı. Atışı gole çeviren Alex, skora denge getirir fb kendine daha fazla güvenmeye başlar saldırdıkça saldırır ama bü türlü gol atma başarısı gösteremez derken dakikalar ilerlemiş ve Shevchenko ya biz ne yaptık bak maç gidiyor kaka hani ikimiz baş edecektik söz verdik ayıp olur ya kaka hele dur bi top bana gelsin Allah kerimdir derken dakika 87 top kakaya gelir kaka sahadaki bütün fb lileri geçtikten sonra topu ağlara bırakır hırsını alamıyan kaka topu alıp fb yedek külübesine grip yedek oyunculara sizde gelin çalım yemeğen kalmasın gel sende gel neyse en son Dauma bir bacak arası çalım atıp bu da hediyesi der Shevchenko kaka nın yanına gelip küstüm senden hani bende gol atacaktım kızma be birader daha maç bitmedi kısmet se atarsın Shevchenko ya siftah etsem gerisi gelecek hay maldinin aklına uysam bu sene defans ta oynarım dinlemiyorum onu bizde ona uyduk derken dakika olmuş 89 kaleci volkandan dönen topu ağlara yollayan Shevchenko muradına erer ve maç bu skorla biter milanlı oyuncular centilmenlik örneği gösterip üzülmeyin sonuç olarak bu bir oyun biz sizden büyükleri yenemiyoruz üzülmeyin sizi istanbuldada yenecez deyip alay etmişler bunun üzerine fbliler yemin etmişler istanbulda intikam alınacak demişler intikam maçınınıda yazarız bir ara yazarız
saygılarımla ULTRASLAN BeRkAnT[/GLOW]