Siirt Üniversitesi 2011-2012 Yılı Mezuniyet Töreni
SİİRT ÜNİVERSİTESİ 2011/2012 YILI
MEZUNİYET TÖRENİ BUGÜN
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Üniversitesi 2011/2012 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet Töreni 27 Haziran Çarşamba günü (bugün) Eğitim Fakültesi önünde gerçekleştirilecek. Saat: 15:00’te Mezuniyet Pilavı ikramı ile start alacak etkinlikler, Saat: 16:00’da Açılış Konseri (Nevzat TURHAN( Çahhor) ile devam edecek.
Resmi Tören Programı saat 18:00’de başlayacak Kortej Yürüyüşü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını müteakip Mezun öğrenciler adına konuşma yapılacak. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları'nın konuşmalarını, Protokol konuşmaları izleyecek.
Etkinlikler, Mezuniyet Andı, 2011-2012 Okun Birincisinin mezuniyet kütüğüne plaka çakması, Başarı Belgeleri ve Ödüllerin Verilmesi ve mezun öğrencilerin Kep Atma eylemleriyle devam edecek.
Mezuniyet günü etkinlikleri Üniversite Halk Oyunları Gösterilerinden sonra saat: 19: 30’da başlayacak olan Cengiz TAN ve Lütfi TURŞAK tarafından sunulacak kapanış konseriyle son bulacak.
Tören etkinlikleriyle ilgili olarak
açıklanan program:
Tören Tarihi: 27 Haziran 2012 Çarşamba
Yer: Eğitim Fakültesi önü
Saat: 15: 00 Mezuniyet Pilavı ikramı
Saat: 16: 00 Açılış Konseri/ Nevzat TURHAN( Çahhor)
Saat: 18: 00 Resmi Tören Programının Başlaması
-Kortej Yürüyüşü
-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
-Mezun öğrenciler adına konuşma
-Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları'nın konuşmaları
-Protokol konuşmaları
-Mezuniyet Andı
-2011-2012 Okun Birincisinin mezuniyet kütüğüne plaka çakması
-Başarı Belgeleri ve Ödüllerin Verilmesi
-Kep Atma
-Üniversitemiz Halk Oyunları Gösterisi
Saat: 19: 30 Kapanış Konseri Cengiz TAN/ Lütfi TURŞAK