-
Internetten Para kazanma
İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLU :
Öncelikle bu Dökümanı okumadan önce size bazı tavsiyelerim var.
- Öncelikle adımları uygularken sabırlı olmanızı istiyorum sonunda gerçekten para kazanacaksınız.
- ee şimdi bunla bunun ne alakası var diye sormayın hepsini uyguladıktan sonra anlıyacaksınız sizden tek istediğim sabırlı olmanız.
Şimdi bu işin mantığına gelelim.Aşağıdaki yazıda size bir site vereceğim ve bu sitede google,
yahoo ve benzeri arama motorlarını kullanarak arama yapacaksınız ve bundan para kazanacaksınız.
Arama başına 0.02 $ ve para sizin paypal hesabınıza yatırılacak.
Paypal Nedir ?
Paypal ilk olarak ünlü alışveriş sitesi ebay.com un kullanıcılarına ödeme kolaylığı sağlamak için yarattığı bi site(sistem)dir.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] dan ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz.
Paypal a nasıl Kayıt Olurum ?
1. adım: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] a girdikten sonra Sign up now butonuna tıklayınız.
2.adım: Daha sonra açılan sayfada Personal Account u işaretliyoruz.Ardından Select the country in which yo live
bölümünden Turkey(Türkiye) yi seçip Continue butonuna tıklıyoruz.
3.adım: Açılan sayfada first name, adres gibi kişisel bilgiler girildikten sonra ;
password bölümünde de en az 8 karakterlik bir şifre giriyoruz ve aşağıda;
Secret Question(Gizli Soru= bölümü dikkat çekiyor çünkü burada 2 tane secret question(gizli soru) var.
İngilizcesi kötü olanlar için çeviriyorum bu alanı çünkü yanlışlıklar olursa kabul etmiyor üyeliğinizi.
Secret Question 1 de Mothers Maiden Name i seçebilirsiniz.Aşağıdaki kutuyada herhangi bi isim sallayabilirsiniz .
Secret Question 2 de ise Last 4 characters of drivers license i seçin.Buraya da 4 haneli bir numara yazın.
Gizli soruyuda seçtikten sonra aşağıda bulunan 2 soruyada Yes şıkkıyla cevaplıyoruz;
ve en alttaki resimde yazan karakterleri(harf veya sayıları) yandaki alana yazdıktan sonra SIGN UP butonuna basıyoruz.
4.adım :Artık üye olduk sayılır.Şimdi paypal tarafından üye olurken yazdığınız email adresinize bir mail gelicek.
Buradaki mailde olan activate linkine tıklayarak paypal hesabımızı aktive ediyoruz.
Açılan sayfada bize kredi kartı bilgileri falan sorarsa CANCEL butonuna basarak çıkıyoruz.
(kısaca kredi kartı girmek zorunda değilsiniz.)Sonunda cancel e bastıktan sonra paypal hesabımız önümüze gelir )))
İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANIRIM?
İşte önemli olan yere geldik .
Öncelikle [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]girip çıkan sayfada register linkine tıklıyoruz.
E-mail adres vs. kısımları doğru olarak girdikten sonra aşağıda PayPal E-Mail Address dikkat çekiyor.
Buna da paypal a kayıt olurken yazdığımız e-mail i yazıyoruz.
Referrer yazan kısmı değiştirmeden aynen bırakıyoruz ve Create Account a basıyoruz.
Ardından buraya girdiğimiz emaile bir activate linki gelicek gene bu yüzden email adresimizi kontrol ediyoruz.
netbux dan gelen maile girip activate linkine tıklıyoruz.Artık üyeyiz .
Şimdi geldi paramızı nasıl kazanacağımıza netbux.org a girip singin e tıklıyoruz.
Kullanıcı adı ve şifremizi girip login olduktan sonra search e tıklıyoruz.
Orada ki boş alana aratacağımız şeyi girdikten sonra yandaki kutucuktan ilgili arama motorunu seçiyoruz.
örn: google sonrada Search Net butonuna basıyoruz.
Daha sonra açılan sayfada sol üst köşedeki Back to Netbux a tıklayarak siteye geri dönüyoruz.
Para durumuna bakmak için stats a tıklıyoruz.
ve Total amount to be paid: 0.02 olduğunu görüyoruz.
Dediğim gibi site tek aramada 0.02 dollar kazanıyoruz.
Günde en fazla 40 arama yapma limitine sahipsiniz.
HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM
-
-
tamamda para evemi geliyo acaba :17: