Foruma Resim Nasıl Eklenir ?
CAPS ALMAK ve FORUMA RESİM EKLEMEK...
Filmlerden Caps Alma...
Ben tüm Codec lerin yüklü olduğu MEDIA PLAYER CLASSIC ile filmleri seyrediyorum ve capslarıda alıyorum.
MEDIA PLAYER CLASSIC'in güncel sürümünü [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adresinden indirebilirsiniz.
Filmi seyrederken caps almak istediginiz karede filmi durdurup.
Resimdede görüldüğü gibi FILE Sekmesinden Save İmaj a tıkladığımızda capsı almış oluruz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Foruma Caps & Resim ekleme...
Capslar ve Resimleri [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sitesine yüklüyoruz ve siteden aldığımız linki aşağıda anlattığım gibi foruma yüklüyoruz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
1 - resimde 1 yazan yerden bilgisayarımızdaki yüklemek istediğimiz resimleri gösteriyoruz.
2- resimde 2 yazan yere (host it) tıklayarak resmi imajshack sitesine yüklüyoruz. yükleme bittiğinde aşağıdaki resim gibi bir sayfa gelir.
3- resimde 3 yazan yerdeki linki kopyalıyoruz.
4- Açacağımız topic resimdeki gibi olur ve resimdeki 4 yazan yerdeki RESİM AL bastığımızda aşağıdaki resim gibi sayfa çıkacaktır.
5- Açılan küçük pencereye İmageshack sitesine yüklediğimiz resimin linki yazıyoruz (Yapıştır) TAMAM'a bastığımızda Resmimiz görünür olur.