-
Sorumsuz anne babaları ve yönetimleri protesto alkışlarıyla ihya edelim
herkes çevresini ilk önce ailesini toparlar ve düzenlerse bu sorunlar olmaz toplumlar ailelerin bir araya gelmesiyle oluşur iş merkezde hallolursa bu durumlar düzelir ha zorunluluktan sokağa düşen eksik olan çocukları bi kenara alalım gerçi onlar azınlıkta kalıyor sadece onlar olsa sivil toplum örgütleri hayır seven vatandaşlar onların ihtiyaçlarını bir şekilde karşılar sokaklardaki kimi mendil kimi sakız satarken kimi çocuklarda ellerinde baskül resmen dileniyorlar hata çocuklardamı değil gecenin 12 kisine kadar çalıştırıp günlük ciro kotası koyan anne ve babalarda bu soruna caydırıcı nitelikte bir ceza kanunu çıkarılarak dur denmeli çocukların iş gücünden yararlanan aileler para veya hapis cezasına çarptırılmalı ancak o zaman güzelim dünyadan habersiz günahsız çocuklar kurtulur
ha ozamanda gerçekten ihtiyacı olan çocuklarda ortaya çıkar kimbilir belki oyuncak sahibi olabilirler
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
BU RESİMLERİ SİİRT LİSESİ VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ARASINDAKİ YOLUN KALDIRIMIN DA CEP TLF İLE ÇEKTİM GECE SAAT 23:45
BAŞLARININ ALTINA BASKÜLÜ YASTIK YAPMIŞ ÇOCUKLAR YORUM SİZİN
-
baştan sona kadar haklısın eleman abi. sayıları gün geçtikçe artan bu çocuklara sahip çıkılmalı ve bu işe zorlayan ailelere ceza-i bir işlem uygulanmalı. Başka bu türlü bu olaylar son bulmaz.
okulların kapanmasıyla birlikte, su satan, ayakkabı boyayan el arabacılığı yapan çocukların sayısı arttı.
hırsızlık yapmalarından iyidir ama keşke bunun yerine esnafımız bu çocuklara sahip çıksa, onlara hem meslek hemde helal lokma kazanmayı öğretse
-
Gözlerimde hüzünlendi....Dudaklarımda ürkek bir titreme.Herkes gibide değilim....Ne küfredebiliyor nede sesimi yükseltebiliyorum...İçim eridi bunları görünce...Ailelerini düşündüm...ya var, ya da yok...ama gerçekte varolan bunlar hepimizin çocukları..Hepimiz birer aileyiz bunlar için...Keşke daha duyarlı olabilsek..Keşke biraz da paylaşmayı bilebilsek, keşke... :217: :217: :217:
-
[GLOW=blue]o yumuşacık yüreğini sızlatıp seni duygulandıran bu resimleri yorumlarken
yazmış olduğun yazıda o anki ruh halini o kadar açık ortaya koymuşsunki
bu bana bile yansıdı benim yazımdan çok senin yazın beni titretti ve hüzünlendirdi benim yürekli ve duygusal arkadaşım teşekkürler[/GLOW][GLOW=deeppink]Keşke daha duyarlı olabilsek..
Keşke biraz da paylaşmayı bilebilsek, keşke... [/GLOW]
-
Duyarlılığından dolayı seni tebrik ederim eleman abi seni destekliyorum keşke elimizden birşeyler gelebilseydi
-
onlara sahip çıkmak her anne ve babanın görevidir
-
[GLOW=blue]duyarlı cevaplarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür edrim
umarım ilerde sitemiz büyüyüp bir yerlere geldiğinde bu tür sorunları tek başına hallede bilecek güce erişecek veya halletmesi gereken kişileri iş başına davet etme çağrısı yapa bilecek
YETERKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN[/GLOW]
-
umarım bu guzel dileklerin birgün gerçek olur
-
bu çocuklar yalnız yazın sıcak havalarında değil kışın korkunç ayazında da oradaydılar ama hala görevlilerden bu duruma el atan yok ...
-
yukarıda gördüğümüz fotoğraflar aslında bizim kendi çocuklarımıza sahip çıkma noktasında ne kadar ihmalkar olduğumuzu gösteriyor