-
Mücadele Gazetesi
Siirt'in en eski gazeteleri arasında yerini alan, Mücadelesi gazetesi, uzun yıllardır online olarak gazeteleri yayınlamakta ve dünyadaki tüm Siirtlilere memlekette olup bitenlerden haberdar etmekte, sıla özlemini gidermekte.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
güzel gazete ama bize rakip olamaz tabii :48:
-
yanılıyorsam söyleyin
siirtliler-board ile mücadele gazetesi sizce aynı kulvardamı yarışıyor :17:
-
tabiki değil. :15: Onlar kendi yollarında bizler kendi yolumuzdayız. Ama hedef aynı. Siirt'imizi en iyi şekilde tanıtmak ve uzaktaki Siirtlilerin memleket hasretlerini gidermek, olup bitenden haberdar etmek
-
Mücadele gazetesini takip ediyorum..hatta son sayısında 3.sayfada ben varımm :2:
-
haberin başlığı neydi acaba :17:
-
Hergün eve giderken bu gazetenin çıkarıldığı yerin önünden geçerim.Camına herzaman o günün gazetesi asılmış olur.Merak der okurum.Benim okumam başkale,rını da teşvik eder.Bi bakarsınız gazetenin önü ana baba günü olmuş.Sonunda gazete bana plaket verecek.:)))))
-
Selam: Mücadele Gazetesi
:4:Siirt Mücadele Gazetesi, sadece Siirt'in değil, Türkiye'nin en iyi yerel gazetesi, Cumhur Kılıççıoğlu da en iyi gazetecisi, zaten Kılıççıoğlu'nun hemen hemen her yıl aldığı ödüllerden bu anlaşılıyor. Ancak [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] portalı da en iyi forum portalı. Her ikisinin de toplumsal yararı çok. Mücadele Gazetesi'ndeki istikrarı umarım siirtliler-board'da muhafaza eder. Selamlar...