[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kardeş valla süperdi neden kimse yorum yapmamış şaşırdım valla .... Neyse paylaşımları8nın devamını bekliyorum Tebrikler
<__LoRd_Of_Sh@DoW__> link yeni gözüme çarptı okumamışsak işler yoğun olduğu için ; EFSaNe_1907 resimde site adresi olmasa sevinirim paylaşımın için tşklr:1:
Kuzen güzel ama resimli şiir arşivi bölümü var..Oraya koyarsan daha çok sevinirim..............
tşkler efsana emeğine sağlık
EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ARKADAŞIM HAKİKATEN GÜZEL
hani bi keLebek yakaLarsın ya.. sonra bakmak istersen nasıL diye .. baksan ucucak.. eLinde sıksan öLücek..iste böyLe birsey tatmadıqım kokunu özLemek..!
Gercekten cok qüzeLdi kardes.. saoL..
Arkadaşlar herkes tebrik emiş!!
Hemde mod ve pılis arkadaş
görmüyomusunuz arkadaşımızın yaptığı yanlışı sizler uyaracağınıza ben uyariyimm Utanmanız lazım!!! :240: :265: :49:
Arkadaşım resimli şiir böl. boşuna açılmamıştır birdahaki sefere oraya ekle eserlerini... :240:
ZircoN haberin oLsun fazLa aqır konusuyorsun..kimse utanıcak bisey yapmamıs..ne yani kaLkıpta adama ahkam kesip kaLdır konuyumu diyeLim alla alla.. yazmıs qayet qüzeL.. bi yanLisLik yapmis oLabiLir..bende az önce yaptım..