Candy5 Birdaha Benden habersiz Biryerlere gidersen fana yaparım ona göree.... :S :232:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Candy5 Birdaha Benden habersiz Biryerlere gidersen fana yaparım ona göree.... :S :232:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heyy yarabbimm..
ZircoN candy bunLarı qörmesin :P
walla ugur siirt i terk et demiştimAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
heyy yarabbimm..
ZircoN candy bunLarı qörmesin :P
ama şimdi :256: Nere ye Saklancagını merak ediyorum en iyisi :D kaç türkiye den.. :49: Candy görmessin seni :226:
Ben kaçmam bana zarar veremezz ben onun abisiyimm nede olsa o bu böl. ne olduğunu ii biliyooo İsterse karşı gelsinnn :264:
bazen fazLası zarar oLabiLir :D
abiLikte bi yere kadar... :)
Yok yok korkma kendimi sağlama aldım bennn eğer bana birşey yapmaya kalkarsa babam var hehe ne güne duruyoo onada karşı gelemzyaa
tamam :D
Emeğine sağlık Zircon çok komik şeyler ama sitede açtığımız konularının çoğu atışma yani bunlara bir son verip daha önemli konularla uraşsak daha iyi olacak die düşünüyorum bu tür konulara nasıl bir yorum yazılır bilmiyorum açıkçası hep geyik olmuyor birazda güncel şeylerle uraşsak daha cidi paylaşımlarda bulunsak çok daha iyi olacak
valla helall san a taş fırın erkeğiSİn ZirCoNAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Yok yok korkma kendimi sağlama aldım bennn eğer bana birşey yapmaya kalkarsa babam var hehe ne güne duruyoo onada karşı gelemzyaa
Zuhahahah candy5 bi daa dışarı çıkarsan çizerim :P:P çok güsl olmuş