Espri anlayışınıza sığınarak yayınlıyorum bayanlar :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Espri anlayışınıza sığınarak yayınlıyorum bayanlar :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heheh abe valla eline yüregine saglık cok güzel bi foto :274:
wıyLaaa :14: güLümsemeyi Unutmuşsunuz :2: ABLALARIM :D:D
Jeniffer LoPez Halt Etmiş :228: hakketen yanınızda :D :247:
Valla abii kaçç başka birşey demiyomm yoksa ablalar senin kafanaaa :240: :240: :240: artııı boğazınıı :49: artıı sana bazııı cezalarr :249: :251: en son bunu yaparlar... :235: heheheh :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Valla abii kaçç başka birşey demiyomm yoksa ablalar senin kafanaaa :240: :240: :240: artııı boğazınıı :49: artıı sana bazııı cezalarr :249: :251: en son bunu yaparlar... :235: heheheh :D
valla bence de yaparlar:D:D:D:D:
Lethe ve serap espri anlayışı kuvvetli insanlardır. Bana kıyamazlar hem :D :48:
valla abi blmem artık bu fotoları gördükten sana kıymazlarlarmı kıyarlarmı orası onlara kalmış bir şey ama bence sana kıymazlar çünkü kıyma sıcak havada iyi gitmez ama kuşbaşı iyi gider hehe :228: :228: kızma abi sadece şaka yaptım :62:
abartmayalım lütfen bu sadece espri. Hem lethe hem serap dünya güzeli bayanlar. Espri yapamayacaksak nedne burdayız?
o kadar da korkunç değil ama serap isterse eğer konu derhal silinecektir.
tabi canım istemezse kendim silerim ama şu da var bayanlara ayrıcalık konusuna tamamen karşıyım :17: