Selam: yorum istiyorum lutfen<<
abem valla büyük cirolar düşünmüyorsanız siirte o tür bir iş yeri uygun fiyatlarla iş yapar siirte zaten şu an tekstil ve gıda sektörleri daha fazla ilgi görüyor pek para harcanacak sosyal faliyetler olmadığın insallarımız yemesinden vede giyiminden kısmıyor öyle birşey düşünürseniz tabii önce gelip bi ön çalışma yaparsanız iyi olacak
konu haber içeriği taşımadıgından
forum dışı konulara taşıyorum daha sonra admin de uygun bulursa çarşıya filan alına bilir saygılarımla
büyükLermiz qereken yorumu yapmish..
dedikLeri qibi suan siirtte textiL sektörü tutLmakta.. bide ucuzLuk oLdumu..bence tutuLur.. koLay qeLsin abi... seviniriz..
Abi bencede cok iyi olur acsanız bencede baya iş yaparsınız
ucuz ve kalıtelı mal olursa hele ooo ver allahım ver
şimdiden tşk ler
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
arkadaslar ben istanbulda ikamet ediyorum market isletiyorum istanbulda tekstil imalatcısı bi arkadasımla(kendisi malatyalı) tekstile girmeyi dusunuyoruz ilk subeyi siirte acalım diye dusunduk bi kac gun sonra siirte ön bilgi almaya gelicez ama sizin fikirlerinizi almak isterim bu konuda mumkunse siirtte oturan uyelerden <<<kurmayı dusundugumuz is giyim satıs magazası örnek magazada 15 20 30 <ytl satılan giyim mallarını 5 veya 10 ytl gibi fiatlarla satmak ha bu arada urunler buyuk( marka) diye bildigimiz urunler olacak nasıl diye soracaksanız ihrac fazlası vs..... ön bilgi almak istiyorum sizden simdilik bu kadar tsk ederim simdiden herkese<<<<<<
yaz mevsiminde piyasa ölü gibi ama yine de Siirte son zamanlarda açılan ve ihraç fazlasını satmayan, defolu mallarını satmayan tekstilcilere inat gelip satarsanız memnuniyetle yardımcı oluruz. ama yine de Allah'ın işine karışılmaz, zaman ve mekan kavramları çok önemli. doğru zamanda doğru yerde olmak çok önemli