siirt ile ilgili haberlere daha fazla önem gösterilmeli
bilgi büyük güçtür. siirtliler board çok kaliteli bir forum sitesi izlenimini göstermektedir. ve bu bir gerçektir. foruma genel olarak baktığımda okunan bir sürü mesaj var ama çoğu kimse bu mesajlara kendi fikirlerini aktarmamaktadır. siirt ile ilgili haberlere baktığımızda çoğu kimsenin önem göstermediği okunma sayısının çok düşük olduğunu görüyorum. ROHAN'a buradan sesleniyorum bütün üyelerimize mesaj çekip bu konuda hemfikir olmalarını istiyorum...
Saygılarımla Fikret MAZI
olabilir kimseyi zorlayacak halimiz yok
RoHaN kardeşim kimseyi zorlayacak halimiz yok sitenin büyük bir bölümü siirtli olabilir. ama benim demek istediğim bu sitenin bir GEYİK sitesi değil bir bilgi platformu olması benim daha fazla hoşuma giderdi. sakın beni yanlış anlama benim siteye olan katkım hiç bir zaman bitmeyecetir. fakat biraz ilgisizlik görünce insan soğuyor. haberlerin okunma sayısına bakıyorum en fazla 5-10 cevaplayanlar ise sadece modetörler bu olay beni çok ama çok üzüyor tabi şimdi diyeceksin ki kimseye zorla haber oku diyemeyiz fakat bunları diyemesekte siirtli vatandaşlarımızı buna teşvik etmeliyiz. bilmem bana hak veriyormusun.... :17:
Selam: siirt ile ilgili haberlere daha fazla önem gösterilmeli
simdiye kadar siirtin unlu mutfagıyla ovunurduk anlatacak baska biseyimiz yoktu ama rohan kardesimin bu basarısından sonra sitemizdende bahsetmeye basladık inanın abartmıyorum oyle bir sitemiz varki herkeze ve her yasa hitap eder ve EMSALSİZ aksini iddaa eden varsa neti bi arastırsın dolayısıyla rohan kardesim seni candan kutluyorum umarım ve dilerimki ulusal basında adından soz ettirecek bir site olmayı basaracazz rohan onderliginde TAKIM RUHUYLA HERKEZE TUM UYELERE SAYGILAR <<<İSTANBULDAN