Serdardan Girafikler İstek Hattı 01453
Bunlara benzer gifler istiyorsaniz istediginiz yazi ve rek kombinasyonunu yazip isteyiniz.
Vakit buldukca isteklerinizi yerine getirilecektir...
Toplu sekilde istekte bulunulamaz, bu tür istekler degerlendirilmeye alinmiyacaktir. Her üye sadece tek nick icin ve max 20 karakter uzunlugunda olacak sekilde istek yapabilir. Ikinci istekte bulunabilmesi icin birinci isteginin yerine getirilmesini beklemek zorundadir. Istekte bulunan kisi sirasini beklemek zorundadir nerde kaldi benim istegim vesayre gibi sözlerde bulunan kisilerin istegi listeden cikarilacaktir...
!!!~ UYARI ~!!!
ßu Konuda Avatar iSteqinde ßuLunmayınız ! Avatar istediqinde ßuLunmak için
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] TıKLayınız..
ßu qifLeri "Serdar1453" qißi Kullanamazsınız ßoard da,Yani Nickinizin Yerine o qifLer qeLMez..qeLeMez..Koyulamaz..!
AyRıyetten Takip Ediyorum Grafik ßölümüne Sırayla Tüm Konulara Cevap Yazıyor ßazı Arkada$Lar Ve Sıra ßu Konuya qelince İstek istiyorLar lütfen Eqer Kullanmıcaksanız Lazım DeqiLse ßu tür Gif Sİze qereksiz Yere İstek Atmayın,Yapması Sorun DeqiL YaLNız Diqer Arkada$LArDa istiyor Ve Yapmasıda Kısa ßir Zaman Almadıqı için Onların isteqini qeçitmek onları ßekletmez Zorunda Kalıyoruz..Anlayı$La Kar$ıLıcaqınızı UMuyorum..
iSTEK isTemeniz için EN az 50 Mesajınızın oLMası qerekLidir !