Maalesef Galatasaray lige kötü başladı ve ilk maçını beraberlikle sonuçlandırdı :6:kaçan penaltılara sinirlenmemek elde deil :13:Umarım dier maçlar da böyle olmaz :7:
Printable View
Maalesef Galatasaray lige kötü başladı ve ilk maçını beraberlikle sonuçlandırdı :6:kaçan penaltılara sinirlenmemek elde deil :13:Umarım dier maçlar da böyle olmaz :7:
abi hakan gibi futbocular var oldukca way halimize
yine ucuz kurtuldunuz :13: ama lig uzun bir maratondur şimdiden tüm taraftarlara bol gol'lü keyifli bir lig temennisiyle
KAÇAN 2 PENALTI OLMASAYDIDA YENİLSEYDİK ARKADAŞLAR EN ÖNEMLİ TOPÇULARIMIZIN PENALTI KAÇIRMASI ÜZÜCÜ KÖTÜ BAŞLADIK ALLAHIN İZNİYLE İYİ BİTİRECEĞİZ...
:11: sakin olun daha ligin başı.. Gün ola harman ola
ya arkadaslar ben gulmek ten oldum abe sene galatasaray hıc yaramza ben soylım geneee :11: :11: :7: :7:
neyse gülün bakalım bişi demiorum :13:
asLan düstümü kaLkmasinida biLir..
böyLe.. macLar oLmasa. futboLun. sporun ne anLamı kaLırki..
yeniLecen ki.. yenesin.. qerci beraber kaLmisiz. :D
qecen sezonLarda.. Fenerbahce.. iLk macında ıstanbuLspor'a 3-0 sıfır yeniLmisti.. ama Liqin sonu Fenerbahce Sampiyon oLmustu..
her neyse.. oLur böyLe seyLer.. ama beni üzen.. qüvendiqimiz futboLcuLarın . penaLtı kacırması..umarım bir daha tekrarLanmaz..
Champi0n Chimb0m
arkadaşlar bi maça bakıpta karar vermeyin futbolda yenmekte var yenilmekte.Galatasaray her zorluğun üstesinden gelebilecek bi takım bunu daha önce gördük daha ligin başındayız hemen celallenmeyelim ve ne olursa olsun cimbomun yanındayız üzülme angel of may :15:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
:11: sakin olun daha ligin başı.. Gün ola harman ola
ben bir fb li olarak tabiki sevindimm
bakın cambaz abi ne diyorr sakın olun ligin başi :)))
cambaz abi bu lıgın basıysa warya gs seneye siirtlen karsı karsıya gelecek:)))